rimpeltjes rond de ogen verminderen
social media

Kraaienpootjes verminderen

Net als de meeste rimpels, zijn ook kraaienpootjes een beloning voor heel hard werken, in dit geval vaak en veel lachen. En omdat lachen iets is wat we graag en vaak doen, is het extra moeilijk om deze rimpels effectief te verwijderen.

Het verminderen van kraaienpootjes lukt nog wel. Maar rimpelloos rond de ogen, is vrijwel onmogelijk omdat het zachtjes knijpen met je ogen, een natuurlijk beweging is.

Onze ogen altijd in beweging waardoor de huid rond onze ogen, naar mate we ouder worden, wat slapper wordt. Met verschillende behandelingen kunnen we de huid rond de ogen weer strakker maken en wat liften, waardoor kraaienpootjes op een natuurlijke manier vervagen en verminderen.

Behandelingen die veel resultaat geven zijn onder andere BioWave, RF tripollar en Ultherapie. We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Gratis Consult

Om een goede keuze te kunnen maken bestaat uw eerste afspraak bij All About Beauty uit een gratis consult. Tijdens het gratis consult worden al uw wensen en de mogelijkheden voor uw huid besproken. U kunt tijdens het gratis consult een helder en vrijblijvend advies verwachten over de meest effectieve behandelingen en producten voor uw huid.

Vul hieronder uw gegevens in, dan bellen wij u zo snel mogelijk op om een afspraak in te plannen.

Klein Engeland 2, 2300 Turnhout, België
info@allaboutbeauty.be – tel. 0032 (0)14 55 22 90

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLNederlands