Wat is hyrdradermabrasie

Hydradermabrassie All About Beauty

Hydradermabrasie, ook wel bekend als hydra-dermabrasie of AquaFacial, is een geavanceerde huidverzorgingsbehandeling die elementen van zowel microdermabrasie als hydratatie combineert. Het is een niet-invasieve procedure die tot doel heeft de huid te exfoliëren (ontdoen van dode huidcellen), te reinigen, te hydrateren en te vernieuwen. Hydradermabrasie wordt vaak gebruikt om de algehele huidtextuur en uitstraling te verbeteren en verschillende huidproblemen aan te pakken.

Hoe Werkt Hydradermabrasie? Tijdens een hydradermabrasiebehandeling wordt een speciaal apparaat gebruikt dat een combinatie van exfoliatie, zuigkracht en hydratatie biedt:

  1. hydradermabrassie All About BeautyExfoliatie: Een zachte exfoliërende behandeling wordt uitgevoerd om dode huidcellen en onzuiverheden van het huidoppervlak te verwijderen. Dit helpt bij het verbeteren van de huidtextuur en het openen van poriën.
  2. Zuigkracht: Het apparaat gebruikt zachte zuigkracht om onzuiverheden en dode huidcellen die zijn losgemaakt tijdens de exfoliatie te verwijderen. Dit proces kan helpen bij het reinigen van de poriën en het verbeteren van de bloedcirculatie.
  3. Hydratatie: Tijdens de zuig- en exfoliatiefasen wordt ook een hydraterend serum op de huid aangebracht. Dit serum bevat vaak voedende en hydraterende ingrediënten zoals hyaluronzuur, peptiden en antioxidanten. De zuigkracht van het apparaat zorgt ervoor dat het serum diep in de huid wordt opgenomen.

Voordelen van Hydradermabrasie:

  • Verwijdering van dode huidcellen en onzuiverheden.
  • Verbeterde huidtextuur en zachtheid.
  • Verminderde verstopte poriën en acne-uitbraken.
  • Stimulatie van de bloedcirculatie.
  • Verminderde fijne lijntjes en rimpels.
  • Diepe hydratatie en voeding van de huid.
  • Verbeterde opname van huidverzorgingsproducten.

Voor Wie Is Hydradermabrasie Geschikt?
Hydradermabrasie is geschikt voor de meeste huidtypen en huidtinten. Het kan worden aangepast aan individuele huidbehoeften en problemen, zoals droogheid, veroudering, hyperpigmentatie en acne. Omdat hydradermabrasie zacht en niet-invasief is, is er over het algemeen weinig tot geen hersteltijd nodig na de behandeling.

Meer weten over deze behandeling? We vertellen er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Vindt hier meer informatie over de behandelingen van All About Beauty

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelift, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken. Schoonheidsinstituut, schoonheidssalon, beautysalon, schoonheidsspecialist, beautyspecialist, huidspecialist

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.