social media

Huidverzorging om huidveroudering tegen te gaan

De meeste mensen gebruiken huidverzorging om huidveroudering tegen te gaan. Om huidveroudering tegen te gaan, is het ook belangrijk om stress te vermijden en zoveel mogelijk gezond te leven.

Goede huidverzorging helpt om huidveroudering tegen te gaan. Vooral het reinigen van de huid; in de avonduren om make up en vuil van de huid te wassen. Maar ook als je de volgende dag opstaat, is het belangrijk om je huid weer schoon te maken met minimaal een lotion. Tijdens de nacht werkt de huid hard om afvalstoffen af te scheiden dus dan is het goed om je huid weer op te frissen zodat je dagcreme zijn werk nog beter kan doen.

En ga lekker naar buiten. Voor lichaam en geest zijn gezonde buitenlucht en zuurstof zeer belangrijk om optimaal te kunnen functioneren!

Meer weten over de beste producten en behandelingen voor uw huid? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult

Gratis Consult

Om een goede keuze te kunnen maken bestaat uw eerste afspraak bij All About Beauty uit een gratis consult. Tijdens het gratis consult worden al uw wensen en de mogelijkheden voor uw huid besproken. U kunt tijdens het gratis consult een helder en vrijblijvend advies verwachten over de meest effectieve behandelingen en producten voor uw huid.

Vul hieronder uw gegevens in, dan bellen wij u zo snel mogelijk op om een afspraak in te plannen.

Klein Engeland 2, 2300 Turnhout, België
info@allaboutbeauty.be – tel. 0032 (0)14 55 22 90

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLNederlands