Huidverzorging donkere huid

Heeft een donkere huid andere huidverzorging nodig dan een blanke huid?
Het antwoord is vrij simpel; Nee, we kijken bij huidverzorging niet naar de kleur van de huid maar naar de behoeften van de huid!

Want eigenlijk kun je niet meer over een donkere of blanke huid spreken. Liefde kent geen grenzen, waardoor de meeste mensen een mix zijn van verschillende etnische achtergronden. Ook bepaald je levensstijl en het leefklimaat de behoeften van de huid

huidverzorging donkere huid

Donkere huid

Daarom kijken we bij huidverzorging voor de donkere huid naar de huidconditie. Is een huid droog, vochtarm of vet? Is de huid gevoelig voor acne? Is de huid elastisch of slap? Zijn er verkleuringen, oneffenheden, rimpels, wallen of donkere kringen onder de ogen?

Aan de hand van deze vragen en een huidscan bepalen we bij All About Beauty de beste huidverzorging voor zowel een donkere als blanke huid.

Meer weten? We vertellen er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Vindt hier meer informatie over de behandelingen van All About Beauty

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelift, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken. Schoonheidsinstituut, schoonheidssalon, beautysalon, schoonheidsspecialist, beautyspecialist, huidspecialist

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.