...

Huidverzorging bij diabetes

Huidverzorging bij diabetes

Mensen met diabetes hebben vaak een droge tot zeer droge en soms gevoelige huid. Wanneer de diabetes niet onder controle is, zal het lichaam via de urine proberen het te veel aan suiker af te voeren. Daarbij wordt vocht aan het lichaam onttrokken waardoor de huid droger wordt.

De huid verliest niet alleen vocht maar ook de zweet- en talgklieren in de huid hebben te leiden door de verhoogde bloedsuikerspiegel. Hierdoor wordt de huid gevoeliger voor invloeden van buitenaf. Dat maakt goede huidverzorging voor mensen met diabetes extra belangrijk.

Kies voor hydraterende producten en producten die het vocht in de huid vasthouden zoals het Lipidserum en de 24 uurs crème.

 

Vermijd hete baden en of douches, producten met alcohol of scrubs met grove korrels. Deze tasten de gevoelige huid verder aan.

Meer weten over de beste behandelingen en producten voor uw huid? We vertellen er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Beautyboost serum voor een gezonde huid Huidverzorging bij diabetes

Vindt hier meer informatie over de behandelingen van All About Beauty

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelift, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken. Schoonheidsinstituut, schoonheidssalon, beautysalon, schoonheidsspecialist, beautyspecialist, huidspecialist

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.