social media

Huidveroudering tegengaan

Op een natuurlijke manier huidveroudering tegengaan is op diverse manieren mogelijk.

De zon en roken zijn de grootste vijand voor wie er jonger uit wil zien.

Er zijn 2 soorten huidveroudering.
Op de eerste plaats is er het natuurlijke verouderingsproces waarbij de huid en de onderhuidse vetlaag dunner en slapper worden en de doorbloeding en hydratatie van de huid verminderd. Daarnaast is er huidveroudering veroorzaakt door de zon. Een losstaand proces dat al vroeg in het leven voor onherstelbare schade kan zorgen.

Onder de opperhuid (bovenste huidlaag) zit een laag bindweefsel met collageen en elastine, wat zorgt voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Als we ouder worden verminderd het volume en kwaliteit van dat onderhuidse bindweefsel. Bij huidveroudering door de zon gebeurt er iets anders. De zon stimuleert de aanmaak van elastine maar helaas is deze elastine van een slechte kwaliteit waardoor de onderhuidse structuren beschadigen.

Meer weten over hoe op een natuurlijke manier huidveroudering tegengaan? We vertellen er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Gratis Consult

Om een goede keuze te kunnen maken bestaat uw eerste afspraak bij All About Beauty uit een gratis consult. Tijdens het gratis consult worden al uw wensen en de mogelijkheden voor uw huid besproken. U kunt tijdens het gratis consult een helder en vrijblijvend advies verwachten over de meest effectieve behandelingen en producten voor uw huid.

Vul hieronder uw gegevens in, dan bellen wij u zo snel mogelijk op om een afspraak in te plannen.

Klein Engeland 2, 2300 Turnhout, België
info@allaboutbeauty.be – tel. 0032 (0)14 55 22 90

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLNederlands