Anti-ageing huidverzorging, huidveroudering tegengaan

Verouderingsproces
Het verouderingsproces van onze huid heeft onder andere te maken met onze leefstijl, voeding en erfelijke factoren. Niet alleen aan de buitenkant verouderd ons lichaam maar ook aan de binnenkant verouderd ons lichaam. Een disbalans of veroudering van de organen is aan de huid terug te zien, zo kan een achteruitgang van de longen door veel roken,de huid droog, rimpelig en minder elastisch maken. Door de opstapeling van afvalstoffen in het lichaam en de huid wordt het verouderingsproces versneld. Bij het ouder worden wordt de doorbloeding in de huid minder waardoor pigmentvlekjes, roodheden en couperose kan ontstaan. Maar ook stress heeft direct zichtbare gevolgen voor de huid, de huid wordt vatbaarder voor roodheden en bacteriën. Bovendien veroorzaakt stress rimpels en verslapping van de huid.

Gezonde huid
Voor een gezonde huid is het daarom nodig om de energie in het lichaam op peil te houden waardoor het lichaam zichzelf kan blijven herstellen bij schade. Bij voldoende energie en bouwstoffen in het lichaam vertraagt het verouderingsproces. Dit laatste geldt ook zeker voor de huid. Met goede huidverzorgingsproducten en behandelingen zorgen we voor voldoende energie en bouwstoffen in de huid waardoor de huid er zichtbaar beter uit zal gaan zien. Zo zijn de resultaten na het gebruik van de producten van Zilverberg Cosmetics verbluffend te noemen. Duidelijk minder rimpels en lijntjes, een gladdere, strakkere huidstructuur en een mooie egale teint met minder oneffenheden en couperose.

Waarom scrubben
Onze huid is in beweging en verandert elke dag, elke dag sterven er 20.000 huidcellen omdat er in de diepere huidlagen nieuwe huidcellen worden aangemaakt. Het celvernieuwingsproces duurt als we jong en gezond zijn 28 dagen. Een jonge huid ziet er dan ook stralend uit. Maar met het ouder worden vertraagt het celvernieuwingsproces, de huid oogt hierdoor wat dof, vermoeid, dikker en minder vitaal. Een scrub heeft tot doel de vertraagde, vermoeide huidcellen een energieboost te geven en de bloedsomloop te stimuleren waardoor onze huidcellen weer actiever worden. De elastine en collageen aanmaak wordt aangewakkerd waardoor de huid steviger en veerkrachtiger wordt. Het resultaat is een nieuwe gladde huid bevrijd van dode huidcellen die schoner en mooier is. Lees hier meer over de zachte Intensieve Scrub en de Protease Peeling van Zilverberg Cosmetics

Antirimpelcreme
De Hydraterende creme is een dagcreme en nachtcreme in één en bestrijdt de tekenen van huid veroudering. Het zorgt ervoor dat het collageen in de huid niet wordt afgebroken en er nieuw collageen wordt aangemaakt. Daarnaast zorgt deze creme dat de bovenste huid laag (de hoornlaag) niet te veel verdikt waardoor de huid extra zuurstof krijgt en de werkstoffen uit bijvoorbeeld een serum extra goed in de huid kunnen inwerken.

De Hydraterende  creme van Zilverberg Cosmetics hydrateert, herstelt en helpt zichtbaar rimpels te verminderen. Het resultaat; een goede bescherming en hydratatie, gerevitaliseerde vollere en gezond uitziende huid. Deze creme bestrijdt de tekenen van huidveroudering. Rimpels, slappe huid en pigmentvlekken worden tegen gegaan en verminderen door de rijke emulsie met actieve ingredienten.

Liftend en herstellend Serum
Met 1 drupje serum per dag is uw huid weer als nieuw!
Het DMAE serum geeft onze huid energie en laat haar weer stralen. Het liftende en hydraterende serum is perfect in te zetten bij een droge gevoelige huid of bij een huid die uit balans is en wat extra’s kan gebruiken. Met het DMAE serum heeft u een sterke verjongingstroef in handen want de hele fijne vloeistofvorm dringt dieper in de huid dan een creme en dus kunnen er meer actieve werkstoffen aan de huidcellen afgegeven worden. Vanaf 40 jaar wordt een serum onmisbaar in de strijd tegen huidveroudering. Een serum is wel heel economisch in gebruik, 3 druppels zijn al voldoende voor het hele gezicht. Het gebruik van een serum houdt de huid jong en gehydrateert.

Meer weten over de beste verzorging voor uw huid? Tijdens een gratis en vrijblijvend consult vertellen we u er graag meer over!

Reacties zijn gesloten.