Hoe gebruik je een nachtcrème

Gebruik nachtcrème

Het gebruik van een nachtcrème is een belangrijk onderdeel van je avondhuidverzorgingsroutine. Hier zijn de stappen voor het juiste gebruik van een nachtcrème:

Reinig je gezicht: Begin met het reinigen van je gezicht met een zachte cleanser om make-up, vuil en overtollige olie te verwijderen. Zorg ervoor dat je gezicht schoon en fris is voordat je de nachtcrème aanbrengt.

Exfolieer (optioneel): Als je een exfoliant gebruikt, breng deze dan aan voordat je de nachtcrème gebruikt. Exfoliëren helpt dode huidcellen te verwijderen en bevordert een betere opname van de nachtcrème.

 

Supreme night creme Zilverberg Cosmetics Verschil dagcreme en nachtcreme Gebruik nachtcrèmeBreng een toner aan (optioneel): Gebruik indien gewenst een toner om de huid te kalmeren en de pH-balans te herstellen. Breng de toner aan met een wattenschijfje of dep het zachtjes op je gezicht.

Wacht even: Laat je huid even rusten na het reinigen voordat je de nachtcrème aanbrengt, zodat de huid niet te vochtig is.

Neem een kleine hoeveelheid nachtcrème: Neem een kleine hoeveelheid nachtcrème op je vingertoppen. Nachtcrèmes zijn vaak iets rijker dan dagcrèmes omdat ze bedoeld zijn voor langdurige hydratatie en herstel gedurende de nacht.

Breng de nachtcrème aan: Verdeel de nachtcrème gelijkmatig over je gezicht. Breng het aan met opwaartse bewegingen om de huid niet te rekken. Vermijd het gebied rond de ogen als je een aparte oogcrème gebruikt.

Masseer zachtjes in: Masseer de nachtcrème zachtjes in de huid met cirkelvormige bewegingen. Dit helpt de crème beter te absorberen en bevordert de bloedcirculatie.

Laat de crème intrekken: Laat de nachtcrème enkele minuten intrekken voordat je naar bed gaat. Hierdoor krijgt de crème voldoende tijd om door de huid te worden opgenomen.

Nachtcrèmes zijn ontworpen om ’s nachts te werken wanneer de huid zich regenereert en herstelt. Ze bevatten vaak ingrediënten zoals retinol, hyaluronzuur en antioxidanten om de huid te voeden en te verjongen. Kies een nachtcrème die geschikt is voor jouw huidtype en eventuele specifieke huidzorgen die je wilt aanpakken, zoals fijne lijntjes, droogheid of ongelijkmatige teint.

Meer weten over de beste producten of behandelingen voor uw huid? We vertellen er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult. Bel, mail of app ons voor het maken van een afspraak of vul onderstaand contactformulier in, dan bellen wij u z.s.m. terug voor het maken van een afspraak.

Vindt hier meer informatie over de behandelingen van All About Beauty

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelift, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken. Schoonheidsinstituut, schoonheidssalon, beautysalon, schoonheidsspecialist, beautyspecialist, huidspecialist

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.