Hoe gebruik je een toner voor je gezicht

Gezicht toner

Het gebruik van een toner is een optionele, maar vaak gunstige stap in je huidverzorgingsroutine. Hier zijn de stappen om een toner voor je gezicht te gebruiken:

Facial toner lotion gezicht tonerReinig je gezicht: Begin met het reinigen van je gezicht met een geschikte cleanser om vuil, olie en eventuele make-up te verwijderen. Spoel je gezicht grondig af en dep het droog.

Schud de toner (indien nodig): Sommige toners moeten worden geschud voor gebruik, dus lees de instructies op de verpakking. Schudden helpt om eventuele ingrediënten te mengen die zich kunnen hebben gescheiden.

Breng de toner aan: Neem een kleine hoeveelheid toner op een wattenschijfje of dep de toner voorzichtig op je gezicht met je handen. Zorg ervoor dat je de ogen vermijdt.

Veeg of dep de toner op je gezicht: Je kunt de toner op je gezicht aanbrengen door het wattenschijfje zachtjes over je huid te vegen of de toner met je vingers in te deppen. Begin meestal vanuit het midden van je gezicht en werk naar buiten toe.

Wacht even: Laat de toner even intrekken voordat je verdergaat met je volgende huidverzorgingsstap. Dit kan meestal enkele seconden tot een minuut duren.

Vervolg met je huidverzorgingsroutine: Nadat de toner is ingetrokken, kun je doorgaan met het aanbrengen van je serum, moisturizer en andere huidverzorgingsproducten die je normaal gesproken gebruikt.

De verfrissende face toner van Zilverberg Cosmetics helpt de pH-balans van je huid te herstellen, verwijderd de laatste restjes vuil en geeft de huid een extra hydraterende boost. Toners zijn vooral nuttig voor mensen met een vette huid of mensen die de neiging hebben tot acne. Het is echter belangrijk om een toner te kiezen die past bij je huidtype en eventuele specifieke huidproblemen.

Meer weten over de beste producten en behandelingen voor uw huid? We vertellen er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Vindt hier meer informatie over de behandelingen van All About Beauty

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelift, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken. Schoonheidsinstituut, schoonheidssalon, beautysalon, schoonheidsspecialist, beautyspecialist, huidspecialist

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.