Hoe gebruik je een serum voor je gezicht

Gezichtsserum

Het gebruik van een gezichtsserum is een geweldige manier om specifieke huidproblemen aan te pakken, zoals hydratatie, anti-aging, of het verminderen van hyperpigmentatie. Hier zijn de stappen voor het correct gebruiken van een gezichtsserum:

 

GezichtsserumReinig je gezicht: Begin met het reinigen van je gezicht met een milde cleanser om make-up, vuil en overtollige olie te verwijderen. Spoel je gezicht af en dep het droog.

Exfolieer (optioneel): Als je ook een exfoliant gebruikt, breng deze dan aan voordat je het serum gebruikt. Exfoliants helpen dode huidcellen te verwijderen en zorgen ervoor dat het serum beter door de huid wordt opgenomen.

Breng het serum aan: Neem een kleine hoeveelheid serum op je vingertoppen. Breng het serum aan op je gezicht en hals. Dep het zachtjes op de huid en vermijd wrijven.

Wacht even: Laat het serum enkele minuten intrekken voordat je verdergaat met de volgende stap in je huidverzorgingsroutine. Dit geeft het serum de tijd om goed opgenomen te worden.

Breng moisturizer aan: Breng vervolgens een moisturizer aan om je huid te hydrateren. De moisturizer helpt ook om het serum op zijn plaats te houden en de hydratatie vast te houden.

Volg met zonnebrandcrème (dagelijks): Als je het serum ’s ochtends gebruikt, volg dan altijd met een zonnebrandcrème om je huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen.

Benieuwd naar de beste behandelingen en of producten voor uw huid? We vertellen er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Vindt hier meer informatie over de behandelingen van All About Beauty

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelift, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken. Schoonheidsinstituut, schoonheidssalon, beautysalon, schoonheidsspecialist, beautyspecialist, huidspecialist

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.