4D Hifu Ultherapie

Zonder operatie of plastische chirurgie kunnen we het gezicht en lichaam in slechts een behandeling liften en verstevigen. Voor een halslift, wenkbrauwlift, ooglift, of het verstevigen van de kaaklijn hoeft u niet meer naar de plastisch chirurg. Ook is het mogelijk de huid van armen, benen, buik en billen te verstevigen en liften.

De 4D Hifu Ultherapie is een nieuwe behandelmethode voor het liften van de huid en het verbeteren van de contouren. De 4D Hifu Ultherapie is geschikt voor mensen die er wel jonger of beter uit willen zien, maar geen cosmetische operatie willen ondergaan waarbij er in de huid gesneden wordt. Met de 4D Hifu Ultherapie bereiken we goede resultaten bij het liften van de wenkbrauwen, het verbeteren van de kaaklijn en het verstrakken van de onderkin en hals. Daarom is deze behandeling een goed alternatief voor ooglidcorrectie, facelift of wenkbrauwlift.

resultaat foto hifu ultherapie

De 4D Hifu Ultherapie is de perfecte behandeling voor mensen die er jonger uit willen zien, zonder operatie en zonder herstelperiode.

Behandeling met hifu ultherapie

Naarmate we ouder worden, verminderd het collageen en elastine in onze huid, waardoor de huid haar elasticiteit verliest en slapper wordt. De 4D Hifu Ultherapie is een behandeling op basis van ultrasound welke de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid stimuleert. Tijdens de behandeling wordt een applicator op de huid geplaatst en wordt er met behulp van ultrasone stralen energie door de bovenste lagen van de huid geleid. Het resultaat is een lifting en verstrakking van de huid. Tijdens de behandeling wordt een tijdelijke zachte prikkeling of lichte warmte ervaren. Klanten omschrijven de behandeling als aangenaam warm en licht tintelend.

 

10 jaar jonger in 1 behandeling!

Eén behandeling is voldoende om het proces op gang te brengen. Het beste resultaat wordt zichtbaar na  2 à 3 maanden tot zelfs na 6 maanden worden nog verbeteringen geconstateerd. Het effect van deze behandeling is direct zichtbaar (een gelifte en strakkere huid met een jeugdige uitstraling) en neemt tot 90 dagen na de behandeling zelfs nog toe. Het resultaat kan meer dan een jaar na de behandeling aanhouden. Afhankelijk van de conditie van uw huid kan na ongeveer 1 jaar weer een nieuwe behandeling nodig zijn.

De 4D Hifu Ultherapie;

-Verminderd rimpels
-Lift en verstevigd de huid van gezicht, hals en lichaam
-Verbetert huidelasticiteit en gezichtscontouren
-Verstevigd  de kaaklijn en wangen
-Lift en verstevigd wenkbrauwen en oogleden
-Verbetert de huidstructuur, geeft een heldere en frisse teint
-lift en verstevigd de huid van armen, benen, buik en billen
-verstrakt en verstevigd de lichaamscontouren  

4D Hifu Ultherapie is een andere behandeling dan een Hifu behandeling. Een Hifu behandeling is minder intensief, geeft minder resultaat en het resultaat houdt maar 6 tot 8 weken. Terwijl het resultaat van de Hifu Ultherapie behandeling gedurende 6 maanden opbouwt en 1,5 jaar zichtbaar blijft. Dat verklaart ook het verschil in prijs.

Meer weten over de Hifu Ultherapie? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelif, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken.

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.