social media

Het belang van zonnebrandcreme

Veel mensen onderschatten het belang van een goede zonnebrand creme. Een goede zonnebrandcreme beschermd onze huid niet alleen tegen de zon maar helpt ook het ontstaan van rimpels en pigmentvlekjes door de zon tegen te gaan. Overmatig zonnen kan huidkanker veroorzaken, zelfs op een bewolkte dag! De verwachting is dat de kans op huidkanker de komende jaren sterk toe zal nemen.Zoals nu bekend is ontstaat de ergste schade in de kinderjaren daarom is het van groot belang om kinderen goed in te smeren met een goede zonnebrand creme. Door onze kinderen goed in te smeren met een zonnebrandcreme kunnen we in 90% van de gevallen huidkanker op latere leeftijd voorkomen.

Wist je dat er per jaar net zo veel mensen overlijden aan huidkanker als in het verkeer?!Een huid die te vaak verbrand is geweest, kan zichzelf niet meer repareren waardoor er permanente DNA schade kan ontstaan. Daarom is het verstandig om tussen 12.00 uur en 15.00 uur uit de zon te blijven en de huid te beschermen met een goede zonnebrandcreme.Gratis Consult

Om een goede keuze te kunnen maken bestaat uw eerste afspraak bij All About Beauty uit een gratis consult. Tijdens het gratis consult worden al uw wensen en de mogelijkheden voor uw huid besproken. U kunt tijdens het gratis consult een helder en vrijblijvend advies verwachten over de meest effectieve behandelingen en producten voor uw huid.

Vul hieronder uw gegevens in, dan bellen wij u zo snel mogelijk op om een afspraak in te plannen.

Klein Engeland 2, 2300 Turnhout, België
info@allaboutbeauty.be – tel. 0032 (0)14 55 22 90

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLNederlands