Grote schoonmaak van de huid
social media

Grote schoonmaak van de huid

De grote schoonmaak van de huid is belangrijk. En dat hoeft niet eens met veel producten, een of twee producten zijn voldoende om de huid goed te reinigen en make up en vuilresten van de huid te verwijderen.

Reiniging is een belangrijke stap in de huidverzorging, vooral naarmate je ouder wordt. Naarmate je ouder wordt en je huid droger wordt, heeft je huid baat bij extra vocht. Gebruik daarom een huidverzorgingsproduct dat de huid goed reinigt maar ook geschikt is voor een drogere huid. Kies dus voor een romige formule die hydrateert in plaats van schuim- of gelreinigers, die vocht aan de huid kunnen onttrekken.

Benieuwd naar welke producten geschikt zijn voor uw huid? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Gratis Consult

Om een goede keuze te kunnen maken bestaat uw eerste afspraak bij All About Beauty uit een gratis consult. Tijdens het gratis consult worden al uw wensen en de mogelijkheden voor uw huid besproken. U kunt tijdens het gratis consult een helder en vrijblijvend advies verwachten over de meest effectieve behandelingen en producten voor uw huid.

Vul hieronder uw gegevens in, dan bellen wij u zo snel mogelijk op om een afspraak in te plannen.

Klein Engeland 2, 2300 Turnhout, België
info@allaboutbeauty.be – tel. 0032 (0)14 55 22 90

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLNederlands