Een gelifte huid met minder rimpels

Een gelifte huid met minder rimpels is een wens van veel mannen en vrouwen. Wanneer je een verslapte huid gaat verstevigen krijg je automatisch minder rimpels.

Hoe snel onze huid verouderd is afhankelijk van genetische factoren (erfelijkheid) maar ook van de levenswijze die we erop na houden. Verslapping van de huid ontstaat onder andere door afbraak van collageen, dit geeft onze huid haar stevigheid. Naarmate we ouder worden verliest onze huid langzaam haar stevigheid door verlies aan energie, collageen en elastine.

Verlies aan energie in de huid zorgt dat de huid minder goed voedingsstoffen uit serums en cremes kan opnemen. Maar ook minder goed afvalstoffen kan afvoeren waardoor de huid sneller verouderd, slapper en dof word maar ook meer rimpels en lijntjes krijgt. Dat is de reden dat we bij een verouderde huid eerst de energie in de huid weer omhoog willen krijgen. Waardoor de huid automatisch steviger word en rimpels minder diep worden of zelfs verdwijnen. Dit is stap 1 voor een gelifte huid met minder rimpels.

Hoe we dat doen leest u op de website en natuurlijk vertellen we u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.