social media

Een gelifte huid met minder rimpels

Een gelifte huid met minder rimpels is een wens van veel mannen en vrouwen. Wanneer je een verslapte huid gaat verstevigen krijg je automatisch minder rimpels.

Hoe snel onze huid verouderd is afhankelijk van genetische factoren (erfelijkheid) maar ook van de levenswijze die we erop na houden. Verslapping van de huid ontstaat onder andere door afbraak van collageen, dit geeft onze huid haar stevigheid. Naarmate we ouder worden verliest onze huid langzaam haar stevigheid door verlies aan energie, collageen en elastine.

Verlies aan energie in de huid zorgt dat de huid minder goed voedingsstoffen uit serums en cremes kan opnemen. Maar ook minder goed afvalstoffen kan afvoeren waardoor de huid sneller verouderd, slapper en dof word maar ook meer rimpels en lijntjes krijgt. Dat is de reden dat we bij een verouderde huid eerst de energie in de huid weer omhoog willen krijgen. Waardoor de huid automatisch steviger word en rimpels minder diep worden of zelfs verdwijnen. Dit is stap 1 voor een gelifte huid met minder rimpels.

Hoe we dat doen leest u op de website en natuurlijk vertellen we u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Gratis Consult

Om een goede keuze te kunnen maken bestaat uw eerste afspraak bij All About Beauty uit een gratis consult. Tijdens het gratis consult worden al uw wensen en de mogelijkheden voor uw huid besproken. U kunt tijdens het gratis consult een helder en vrijblijvend advies verwachten over de meest effectieve behandelingen en producten voor uw huid.

Vul hieronder uw gegevens in, dan bellen wij u zo snel mogelijk op om een afspraak in te plannen.

Klein Engeland 2, 2300 Turnhout, België
info@allaboutbeauty.be – tel. 0032 (0)14 55 22 90

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLNederlands