social media

Een facelift zonder snijden

Het resultaat van een facelift zonder snijden in slechts 1 behandeling. Met de Natuurlijke Facelift behandeling van All About Beauty realiseren we een strakkere hals, kin en kaaklijn zonder prikken of snijden.

Staat u ook wel eens voor de spiegel te dromen van een strakkere hals, kin en/of kaakcontour? Maar vindt u de stap naar een plastisch chirurg (nog) te groot? Dan is de Natuurlijke Facelift met Ultherapie behandeling iets voor u.

De Natuurlijke Facelift is de eerste behandeling die heel specifiek verstrakkend en liftend werkt op zowel het gezicht als het lichaam. De behandeling stimuleert en vernieuwd de aanmaak van collageen en bindweefsel waardoor de huid strakker en steviger word.

De Natuurlijke Facelift met Ultherapie werkt op basis van ultrasound waardoor het huidweefsel terug strakker wordt. Net als een uitgerekt elastiekje wat zijn oorspronkelijke vorm weer terug vind.

Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar en verbetert gedurende 3 a 6 maanden. Met een effect tot 3 jaar.

Meer weten? We vertellen er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult

Gratis Consult

Om een goede keuze te kunnen maken bestaat uw eerste afspraak bij All About Beauty uit een gratis consult. Tijdens het gratis consult worden al uw wensen en de mogelijkheden voor uw huid besproken. U kunt tijdens het gratis consult een helder en vrijblijvend advies verwachten over de meest effectieve behandelingen en producten voor uw huid.

Vul hieronder uw gegevens in, dan bellen wij u zo snel mogelijk op om een afspraak in te plannen.

Klein Engeland 2, 2300 Turnhout, België
info@allaboutbeauty.be – tel. 0032 (0)14 55 22 90

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLNederlands