De voordelen van face cupping gezicht

Face cupping gezicht

Face cupping is een behandeling die gebruikmaakt van siliconen of glazen cups om een zuigende werking op de huid van het gezicht te creëren. Dit proces staat bekend als cupping, en het wordt vaak toegepast op het lichaam om de doorbloeding te verbeteren, spierstijfheid te verminderen en het algemene welzijn te bevorderen. Face cupping richt zich specifiek op het gezicht en de hals en heeft verschillende voordelen voor de huid.

 

Face cupping behandeling gezichtVerbeterde doorbloeding: Door de zuigende werking bevordert face cupping de bloedcirculatie van de huid in het gezicht, wat helpt bij het aanvoeren van voedingsstoffen en zuurstof naar de huidcellen.

Ontgifting: Face cupping helpt bij het afvoeren van afvalstoffen uit de huid door de verbeterde circulatie van lymfe.

Vermindering van fijne lijntjes en rimpels: Face cupping helpt de elasticiteit van de huid te verbeteren en fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

Ontspanning van de gezichtsspieren: Door de cups over de huid te bewegen, helpt face cupping bij het ontspannen van de gezichtsspieren en het verminderen van spanning in het gezicht. Dit kan vooral gunstig zijn voor mensen die last hebben van spanning in het gezicht.

Stimulatie van de productie van collageen: Face cupping stimuleert de productie van collageen in de huid, wat belangrijk is voor een gezonde, stevige huid.

Ontspanning en stressvermindering: De massagebewegingen van de cups kunnen een ontspannend effect hebben, en sommige mensen ervaren face cupping als een kalmerende behandeling die stress kan verminderen.

Meer weten over deze behandeling? We vertellen er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult. Bel, mail of app ons voor het maken van een afspraak of vul onderstaand contact formulier in, dan bellen wij u z.s.m. terug voor het maken van een afspraak.

 

Vindt hier meer informatie over de behandelingen van All About Beauty

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelift, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken. Schoonheidsinstituut, schoonheidssalon, beautysalon, schoonheidsspecialist, beautyspecialist, huidspecialist

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.