de huid van de man verzorgen
social media

De huid van de man

Wat maakt de huid van de man anders dat de huid van een vrouw?

De huid van de man is gemiddeld dikker en steviger en heeft meer zenuwuiteinden en kleine bloedvaatjes. De doorbloeding is daarom beter, waardoor een mannenhuid meer zuurstof verbruikt.

De huid van de man heeft meer beharing en de zweetproductie is hoger. De vezels van het onderhuids bindweefsel hebben een andere structuur. De zuurgraad is hoger, de poriën zijn groter waardoor de huid van de man er vaak grover uitziet.

De talgproductie in de huid van de man is groter dus de huid is vetter en glimt sneller. De huid van de man heeft meer kans op puistjes en gerstekorreltjes. Het verouderingsproces van de huid van de man verloopt trager. Maar dat neemt niet weg dat de mannenhuid ook verzorging nodig heeft!

Bij All About Beauty hebben we diverse behandelingen speciaal voor de huid van de man. We vertellen er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Gratis Consult

Om een goede keuze te kunnen maken bestaat uw eerste afspraak bij All About Beauty uit een gratis consult. Tijdens het gratis consult worden al uw wensen en de mogelijkheden voor uw huid besproken. U kunt tijdens het gratis consult een helder en vrijblijvend advies verwachten over de meest effectieve behandelingen en producten voor uw huid.

Vul hieronder uw gegevens in, dan bellen wij u zo snel mogelijk op om een afspraak in te plannen.

Klein Engeland 2, 2300 Turnhout, België
info@allaboutbeauty.be – tel. 0032 (0)14 55 22 90

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLNederlands