De huid van de man

Huid man VS huid vrouw

Wat maakt de huid van de man anders dat de huid van een vrouw?

De huid van de man is gemiddeld dikker en steviger en heeft meer zenuwuiteinden en kleine bloedvaatjes. De doorbloeding is daarom beter, waardoor een mannenhuid meer zuurstof verbruikt.

de huid van de man verzorgen

De huid van de man heeft meer beharing en de zweetproductie is hoger. De vezels van het onderhuids bindweefsel hebben een andere structuur. De zuurgraad is hoger, de poriën zijn groter waardoor de huid van de man er vaak grover uitziet.

De talgproductie in de huid van de man is groter dus de huid is vetter en glimt sneller. De huid van de man heeft meer kans op puistjes en gerstekorreltjes. Het verouderingsproces van de huid van de man verloopt trager. Maar dat neemt niet weg dat de mannenhuid ook verzorging nodig heeft!

Bij All About Beauty hebben we diverse behandelingen speciaal voor de huid van de man. We vertellen er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Vindt hier meer informatie over de behandelingen van All About Beauty

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelif, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken.

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.