...

Cellulite en sinaasappelhuid verminderen

Cellulite en sinaasaappelhuid

Ik wil vandaag een vervelend probleem voor veel vrouwen bespreken; cellulite ook wel sinaasappelhuid genoemd. Ik ga het eerst inhoudelijk over cellulite hebben en aan het eind vertel ik over de oplossing die wij in ons instituut bieden; de 4D Hifu Liposonix. Met de 4D Hifu Liposonix kunnen we in slechts 1 behandeling cellulite duidelijk verminderen en zorgen dat u plaatselijk enkele centimeters verliest. Daarover later dus meer….

Oorzaak cellulite sinaasappelhuid

Cellulite is een stofwisselingsstoornis van de vetcellen in het onderhuidse bind- en vetweefsel. Het ontstaat als de vetcellen meer vet opnemen dat ze kunnen afgeven. Hierdoor zwellen ze op, tot ze boven het bindweefsel uitpuilen waardoor bobbeltjes en putjes ontstaan. Cellulite is voor een groot deel erfelijk bepaald maar of we er ook daadwerkelijk last van krijgen en hoe ernstig, is afhankelijk van een aantal factoren. Oestrogeen, het vrouwelijk hormoon speelt daarbij een bepalende rol.

Cellulite

Oorzaak cellulite

In de pubertijd ontstaat een overvloed aan oestrogeen waarbij vaak de basis wordt gelegd voor cellulite. Ook bij zwangerschap neemt het oestrogeen toe waardoor cellulite kan ontstaan of erger kan worden. De anti-conceptiepil is de grootste veroorzaker van cellulite. Wie kan overstappen op een niet hormonale vorm van anti-conceptie beperkt het ontstaan van cellulite. Een verhoogde oestrogeenspiegel zorgt ook voor het vasthouden van vocht, dat is dan ook de reden dat veel vrouwen rond de menstruatie vocht vasthouden. Na de menstruatie verdwijnt dit vocht weer maar bij vrouwen met cellulite blijft een deel van het vocht opgeslagen op de plaatsen waar cellulite optreedt.

Cellulite benen

Cellulite is het eerst of het meest zichtbaar op de achterzijde van de bovenbenen en de billen, daar zitten we op en de druk op de huid remt een goede doorbloeding, meer en regelmatig bewegen en zitten op een zacht kussen kunnen al iets helpen.

Cellulite stofwisselingsstoornis

Overgewicht is niet de veroorzaker van cellulite, er zijn te zware vrouwen zonder cellulite en magere vrouwen met cellulite. Cellulite is een stofwisselingsstoornis, op plaatsen waar cellulite zichtbaar is werkt het afbreken van opgeslagen vet niet goed meer en daarom verdwijnt de cellulite na afvallen niet, het wordt hoogstens iets minder zichtbaar.

Oplossing cellulite

Ultherabody | All About Beauty

De 4D Hifu Liposonix is een veilig en eenvoudig alternatief voor liposuctie. Het rekent af met vetrolletjes welke door diëten of sporten niet goed verdwijnen. De 4D Hifu Liposonix behandeling is geschikt voor locale vetophopingen, een behandeling duurt doorgaans 30 à 45 minuten en is vrijwel pijnloos. Door middel van ultrasound laten we vet op armen, benen en buik verdwijnen waardoor het lichaam er strakker, jonger en frisser uitziet. Dus zonder dieet, sporten of chirurgische ingreep plaatselijk afslanken en cellulilitis verminderen! De 4D Hifu Ultherapie maakt de huid weer strakker en stevig!

Wilt u meer weten over de behandelmogelijkheden? Tijdens een gratis en vrijblijvend consult vertellen we u graag meer over de mogelijkheden voor uw huid!

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelif, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken.

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.