Bescherm je huid

Bescherm je huid

Preventieve huidverzorging is de key voor een stralende gezonde huid

De huid is het grootste orgaan van je lichaam, daarnaast is ook de eerste verdedigingslinie en beschermt de huid je lichaam tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Wanneer je huid beschadigd raakt, kan dit leiden tot een droge, schilferige, jeukende of dunne huid, of erger nog, tot ernstige huidaandoeningen zoals eczeem of psoriasis.

Preventieve huidverzorging helpt de huidbarrière in topconditie houden en laat je stralen!

Hier zijn enkele dingen die je wel en niet moet doen om ervoor te zorgen dat je huid goed aanvoelt en gezond blijft:

NIET DOEN

Te veel scrubben en peelen kan de huid van zijn natuurlijke oliën ontdoen en vatbaar maken voor beschadiging.
Gebruik geen agressieve zeep of wasmiddelen: Sommige bodywashes en zeep bevatten ingrediënten zoals alcohol, geurstoffen en zuren die je huid kunnen uitdrogen.
Vergeet je zonnebrandcrème niet: zon en UV-stralen verouderen en beschadigen de huid.

fruitzuurpeeling
Beautyfood voor een stralende huid bescherm je huid

DOEN

Eet gezond: Je bent tenslotte wat je eet. Eet voedingsmiddelen die rijk zijn aan omega-3-vetzuren en antioxidanten, zoals vette vis, noten, bessen en fruit en groenten. Deze geven je huid de voedingsstoffen die ze nodig heeft om gezond te blijven.
Blijf gehydrateerd: Drink veel water en gebruik dagelijks een vochtinbrengende crème. Bij voorkeur een die hyaluronzuur of ceramiden bevat.
Vermijd parfums in huidverzorging: als je ‘parfum’ op het etiket ziet, is de kans groot dat je product irriterende stoffen bevat die de gezondheid van de huid verminderen.

Vindt hier meer informatie over de behandelingen van All About Beauty

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelift, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken. Schoonheidsinstituut, schoonheidssalon, beautysalon, schoonheidsspecialist, beautyspecialist, huidspecialist

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.