serum voor een gezonde huid
social media

Beautyboost voor je huid

Ben je op zoek naar een echte beautyboost voor je huid? Je huid goed reinigen, dan scrubben en daarna een serum gebruiken, geeft je huid een zichtbare beautyboost!

Een serum is krachtiger dan een dag- of nachtcreme dankzij de hogere dosis werkzame stoffen. Dit zorgt ervoor dat uw huid een mega beautyboost krijgt. Het voordeel van een serum onder een creme, is dat het serum een hele fijne structuur heeft, waardoor het de werkstoffen dieper in de huid af kan geven.

Een serum werkt dus dieper in de huid dan een nacht- of dagcreme waarmee je het effect van huidverzorging thuis dus vele malen vergroot.

Benieuwd naar de beste beautyboost voor uw huid? We vertellen er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult

Gratis Consult

Om een goede keuze te kunnen maken bestaat uw eerste afspraak bij All About Beauty uit een gratis consult. Tijdens het gratis consult worden al uw wensen en de mogelijkheden voor uw huid besproken. U kunt tijdens het gratis consult een helder en vrijblijvend advies verwachten over de meest effectieve behandelingen en producten voor uw huid.

Vul hieronder uw gegevens in, dan bellen wij u zo snel mogelijk op om een afspraak in te plannen.

Klein Engeland 2, 2300 Turnhout, België
info@allaboutbeauty.be – tel. 0032 (0)14 55 22 90

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLNederlands