...

Vitamine C voor de huid

Beautyboost, Vitamine C

Vitamine C is niet meer weg te denken uit onze huidverzorging. Vitamine C helpt pigmenvlekjes en huidirritaties te verminderen, veel cosmetica producten bevatten daarom vitamine C en is geschikt voor alle huidtypes.

Vitamine C (ascorbinezuur) is een van de belangrijkste in water oplosbare vitamines die ons lichaam helaas niet zelf aanmaakt. Daarom is het goed om ons lichaam van binnen en buiten aan te vullen met vitamine C.

Vitamine C voor een mooiere en gezonde huid

Vitamine C is heel belangrijk voor onze huid o.a. voor de aanmaak van collageen wat voor de stevigheid van de huid zorgt. Vitamine C stimuleert de aanmaak van collageen, beschermt onze cellen tegen oxidatie, heeft een regenerend effect en kan rimpels verminderen.

Vitamine C helpt pigmenvlekjes en huidirritaties te verminderen, veel cosmetica producten bevatten daarom vitamine C en is geschikt voor alle huidtypes.

Meer weten over de beste producten en of behandelingen voor uw huid? We vertellen er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Beautyboost serum voor een gezonde huid

Vindt hier meer informatie over de behandelingen van All About Beauty

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelift, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken. Schoonheidsinstituut, schoonheidssalon, beautysalon, schoonheidsspecialist, beautyspecialist, huidspecialist

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.