Alternatief facelift
Alternatief facelift

Alternatief facelift

Bij het ouder worden verliest de huid haar elasticiteit en wordt ze dunner. Het onderhuidse bindweefsel wordt minder stevig, de hoeveelheid onderhuids vet neemt af. Je wangen zijn minder vol, de kaaklijn en halscontour verslappen en er ontstaan plooien rond de neus en de mond. Er zijn verschillende soorten behandelingen die de tekenen van deze natuurlijke veroudering kunnen verminderen.

Een facelift is een operatie om verslapping van huid en spieren van het gelaat te corrigeren. 

Het is de meest efficiënte chirurgische ingreep om uitgezakte wangen en een doorhangende hals te herstellen. Bij de klassieke facelift wordt een incisie gemaakt van voor het oor tot achter het oor. De huid wordt aangespannen, de onderhuidse weefsels (spieren en vet) gecorrigeerd en het huidoverschot verwijderd. Een facelift neemt ongeveer drie uur in beslag en vindt plaats onder algehele verdoving. 

Er bestaat ook een minifacelift, deze ingreep is zachter en eenvoudiger dan de klassieke facelift. Er worden kleine incisies gemaakt aan de voorzijde van de oorschelp. Via deze insnede wordt het onderhuidse, doorgezakte weefsel van het gezicht (niet de hals) aangespannen met een speciale inwendige draad. Vervolgens worden de huidoverschotten weggesneden en de wond gehecht. In tegenstelling tot de klassieke facelift kan de minilift worden uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. 

Stoor je je aan steeds meer schaduwen en verslapping in je gezicht, maar wil je niet onder het mes? Er bestaan tegenwoordig geavanceerde technieken waarbij niet geopereerd hoeft te worden, maar waar wel zeer goede resultaten mee behaald kunnen worden.

Bij All About Beauty hebben we ons gespecialiseerd in behandelingen die op een natuurlijk manier de huid verjongen. Een van die behandelingen is de Hifu Ultherapie behandeling, in slechts 1 behandeling zichtbaar verjongend en verstrakkend resultaat.

Meer weten over de alternatieven voor een facelift of minilift? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Gratis Consult

Meer weten over de mogelijkheden voor uw huid? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult. Vul hieronder uw gegevens in, dan bellen wij u zo snel mogelijk om een afspraak in te plannen.

Klein Engeland 2, 2300 Turnhout, België
info@allaboutbeauty.be – tel. 0032 (0)14 55 22 90

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLNederlands