Wat is een mini facelift?

Mini-facelift

Een mini-facelift, ook wel bekend als een “S-lift” of “MACS-lift” (Minimal Access Cranial Suspension lift), is een cosmetische chirurgische procedure die is ontworpen om tekenen van veroudering in het gezicht, zoals verzakking en rimpels, te verminderen. In tegenstelling tot een volledige facelift, die meer uitgebreid is en meestal meer hersteltijd vereist, richt een mini-facelift zich op specifieke gebieden van het gezicht en is het over het algemeen minder invasief.

Hier zijn enkele kenmerken van een mini-facelift:

  1. Alternatief facelift Slappe huid gezicht verstrakken Mini-faceliftBeperkt gebied: Een mini-facelift richt zich meestal op de onderste helft van het gezicht, met name de kaaklijn en de wangen. Het behandelt doorgaans geen gebieden zoals het voorhoofd of de hals.
  2. Kleine incisies: Tijdens een mini-facelift worden kleinere incisies gemaakt in vergelijking met een volledige facelift. Deze incisies zijn meestal korter en bevinden zich vaak rond het oor of de haarlijn.
  3. Verstrakking van de huid en spieren: Tijdens de procedure worden de onderliggende spieren en weefsels aangespannen, en de overtollige huid wordt verwijderd. Dit resulteert in een verjongd uiterlijk.
  4. Kortere hersteltijd: De hersteltijd na een mini-facelift is over het algemeen korter dan na een volledige facelift. Patiënten kunnen meestal sneller terugkeren naar hun normale activiteiten.

Het belangrijkste doel van een mini-facelift is om subtiele verbeteringen aan te brengen in de tekenen van veroudering, zonder de uitgebreide ingreep en hersteltijd van een volledige facelift. Het is een geschikte optie voor mensen die milde tot matige tekenen van veroudering in de onderste helft van hun gezicht willen aanpakken. Het is echter niet geschikt voor mensen met ernstige huidverslapping of diepe rimpels, omdat een volledige facelift dan mogelijk een geschiktere optie is.

Wanneer je niet zo veel zin. hebt in een chirurgische mini-facelift dan is de Hifu Ultherapie een mooi alternatief met gelijke resultaten. 

We vertellen er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult. Bel, mail of app ons voor het maken van een afspraak of vul het invulformulier in.

 

Vindt hier meer informatie over de behandelingen van All About Beauty

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelift, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken. Schoonheidsinstituut, schoonheidssalon, beautysalon, schoonheidsspecialist, beautyspecialist, huidspecialist

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.