Volgorde huidverzorging

Volgorde huidverzorging

Wat is de juiste volgorde in je huidverzorging om je huidverzorgingsproducten aan te brengen?

Wanneer je resultaat verwacht van je huidverzorgingsproducten is het belangrijk om deze consequent te gebruiken. Huidverzorgingsproducten kunnen een opmerkelijke verbeteringen geven maar wanneer je ze niet consequent gebruikt kunnen deze verbeteringen weer vervagen. Het eenvoudig en tijdbesparend houden van je huidverzorgingsroutine is een belangrijke factor bij het zien en behouden van huidverbeteringen.

Je huidverzorgingsroutine kan variëren per seizoen en behoefte van de huid. Voor mensen met een huid die gevoelig is voor acne, kan het tijdens de warmere maanden nuttig zijn om extra aandacht aan het reinigen van de huid te besteden. En een verouderende of beschadigde huid kan baat hebben bij actieve stoffen zoals epidermale growth factor die celvernieuwing bevorderen.

rimpels gezicht volgorde huidverzorging

Huidverzorging stap voor stap

Reinigen – Je begint je volgorde altijd met reinigen van de huid om vuil te verwijderen, poriën te ontstoppen en dode huidcellen te verwijderen. De creamy cleanser is een goede keuze om vuil en make-up resten effectief te verwijderen en tegelijkertijd de onderliggende huidbarrière te ondersteunen. Gebruik na de creamy cleanser de facial toner om de huid op te frissen.

Serum dmae voor droge gevoelige huid

Serums op waterbasis – Serums op waterbasis zoals collageen serum en DMAE serum zijn zacht voor de huid en kunnen een belangrijke rol spelen bij het transporteren van voedingsstoffen en vocht.

Serums op oliebasis – Lipiden zijn cruciale bouwstenen van de huidbarrière, deze op olie gebaseerde serums breng je na je reiniging aan. Het Lipid Serum zorgt voor een waar feest van lipiden voor de huid.

Crèmes – Wanneer het serum in de huid is getrokken is het tijd voor de dag- of nachtcrème. De hydrating cream van Zilverberg Cosmetics is een voedende en vochtinbrengende crème. De hydrating cream verbetert de huidconditie en is geschikt voor alle huidtypes. Het verbetert de elasticiteit van de huid, hydrateert  waardoor de huid rustig en comfortabel aanvoelt. De Supreme nachtcreme is een anti-huidveroudering nachtcrème. Deze nachtcreme bevat vitamine A (retinol) die de huid actief houdt en huidveroudering tegen gaat. Actieve ingredienten voeden de huid waardoor de huid langer jong blijft. Daarnaast herstelt de Supreme nachtcreme  de vochtbalans zodat u weer een stralende en egale huid krijgt.

Zonnebrandcrème – Dit is een punt waar we onze klanten echt op aandringen. Het aanvullen van uw routine met een 30 SPF-zonnebrandcrème is essentieel voor het behoud van de gezondheid van de huid en het afweren van tekenen van veroudering. En vergeet niet om het om de paar uur opnieuw aan te brengen, of vaker bij blootstelling aan zweet en water.

Meer weten over de beste producten en of behandelingen voor uw huid? We vertellen er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Vindt hier meer informatie over de behandelingen van All About Beauty

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelift, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken. Schoonheidsinstituut, schoonheidssalon, beautysalon, schoonheidsspecialist, beautyspecialist, huidspecialist

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.