Verschil mesotherapie met en zonder naalden

Mesotherapie

Het is een behandeling waarbij kleine hoeveelheden actieve stoffen in de huid worden gebracht om verschillende esthetische problemen te behandelen. Het belangrijkste verschil tussen met naalden en zonder naalden (ook wel “naaldloze meso” genoemd) is de manier waarop de actieve stoffen in de huid worden toegediend.

  1. Mesotherapie met naalden: Bij mesotherapie met naalden worden kleine, dunne naalden gebruikt om de actieve stoffen direct in de huid, in het gebied van interesse, te injecteren. De naalden kunnen verschillende diepten bereiken, afhankelijk van het doel van de behandeling. Dit proces is doorgaans iets pijnlijker en kan enige blauwe plekken en ongemak veroorzaken, maar het stelt de behandelaar in staat om de actieve stoffen nauwkeurig te plaatsen waar ze het meest nodig zijn.
  2. MesoLift EMS meso behandeling gezicht huidverbetering MesotherapieMesotherapie zonder naalden (naaldloze mesotherapie): Zonder naalden maakt gebruik van verschillende technologieën en apparaten om de actieve stoffen in de huid te introduceren zonder dat naalden nodig zijn. Enkele veelvoorkomende methoden zijn elektroporatie, ultrasone golven, radiofrequentie en iontoforese. Deze technologieën kunnen de huidbarrière tijdelijk verstoren, waardoor actieve stoffen beter kunnen worden geabsorbeerd. Deze benadering is pijnloos in tegenstelling tot mesotherapie met naalden, hoewel het effect op de diepte van penetratie en de nauwkeurigheid van de plaatsing kan variëren.

Beide methoden hebben hun eigen voor- en nadelen, en de keuze tussen met naalden en zonder naalden hangt af van verschillende factoren, waaronder het specifieke doel van de behandeling en de gevoeligheid voor naalden.

Bij All About Beauty werken we met verschillende technieken mesotherapie, we vertellen er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Vindt hier meer informatie over de behandelingen van All About Beauty

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelift, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken. Schoonheidsinstituut, schoonheidssalon, beautysalon, schoonheidsspecialist, beautyspecialist, huidspecialist

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.