Verbeter de structuur van je huid met microneedling

Microneedling, verbeter de structuur van je huid

Verbeter de structuur van je huid met microneedling. Bij microneedling worden met een steriele naald hele kleine gaatjes op een halve millimeter diepte in de huid gemaakt. Dat zorgt enerzijds dat voedingsstoffen en werkstoffen uit serums beter door de huid kunnen worden opgenomen en anderzijds stimuleert het de aanmaak van collageen en elastine in de huid.

Microneedling helpt rimpels en acnelittekens verminderen. Daarnaast verfijnd het de huidstructuur en grove porieen. Door de extra aanmaak van collageen en elastine in de huid worden tekenen van huidveroudering verminderd en tegengegaan.

 

Meer weten over de beste behandeling voor je huid? We vertellen er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

microneedling mesotherapie

Vindt hier meer informatie over de behandelingen van All About Beauty

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelift, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken. Schoonheidsinstituut, schoonheidssalon, beautysalon, schoonheidsspecialist, beautyspecialist, huidspecialist

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.