Tips voor een huid met stress

Tips voor de huid

Als jij gestrest bent, is je huid dat ook

Het is voor iedereen een moeilijke tijd, veel mensen voelen zich moe en gestrest. En dat zie je terug op de huid.

Stress is een reactie op de wereld om je heen. De dingen die stress veroorzaken, noemen we stressoren. Je voelt deze prikkels zowel geestelijk als lichamelijk. Onze huid voelt deze prikkels dus ook. Als je jezelf hard in je huid knijpt, is dat een stressfactor. Maar ook wanneer je door stress niet goed voor jezelf zorgt, veel piekert, ongezond eet en slecht slaapt, ervaart je huid stress.

Prijslijst tips voor de huid

Stressoren beïnvloeden onze lichamelijke veroudering. Hoe we ons voelen, zal zich manifesteren in ons uiterlijk en langere tijd zichtbaar blijven. Tijd dus om goed voor onszelf en onze huid te zorgen.

Cleanser en lotion voor gezicht

Gebruik een zachte cleanser voor je huid. Een huid die is gereinigd met een detergent of alcoholhoudend product zal uitdrogen en beschadigen. Daarnaast verliest de huid waardevolle lipiden en eiwitten. Kies daarom voor zachte producten die de vochtbalans in de huid herstellen maar de huid toch goed reinigen. De Creamy Cleanser van Zilverberg Cosmetics is zo’n product. Het behoudt de natuurlijke vocht en lipidenbalans in de huid. De Creamy Cleanser is geschikt voor alle huidtypen maar perfect voor mensen met een droge of gevoelige huid. 

Vul de lipiden in de huid aan. Wanneer je je huid gereinigd hebt, breng je een beetje Lipid Serum van Zilverberg Cosmetics aan. Niet te veel want je wil niet dat je huid de hele dag vet aanvoelt. Maar je huid snakt naar de vitamines en mineralen die haar gezond houden, en het Lipid Serum is het perfecte product om haar te voeden! De mix van essentiële vetzuren voedt en kalmeert je huid wanneer je dagelijks een dunne laagje aanbrengt. Je ziet de droge of geirriteerde huid direct tot rust komen en fijner zachter van structuur worden.

Meer weten over de beste producten en behandelingen voor je huid? We vertellen er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Vindt hier meer informatie over de behandelingen van All About Beauty

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelift, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken. Schoonheidsinstituut, schoonheidssalon, beautysalon, schoonheidsspecialist, beautyspecialist, huidspecialist

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.