Rimpels verminderen en collageen herstellen met microneedling

rimpels verminderen

Microneedling stimuleert de natuurlijke collageenproductie in de huid op een veilige manier waardoor de textuur van de huid verbetert en rimpels verminderen. Met microneedling kunnen we ook delen van het gezicht behandelen die niet geschikt zijn voor botox of fillers. Naast rimpels kunnen we met deze behandeling ook de elasticiteit van de huid verbeteren en littekens en pigmentvlekjes sterk verminderen.

Met microneedling maken we kleine kanaaltjes in de huid waardoor actieve huidverbeterende werkstoffen 10 keer beter in de huid kunnen worden opgenomen. Door de aanmaak van collageen in de huid wordt de huid steviger waardoor rimpels verminderen en contouren verstrakken.

Bovendien verbetert microneedling de opname van de huidcellen waardoor deze weer beter gevoed worden en actiever worden. Ook verbetert het de elasticiteit van de huid.

Microneedling

Microneedling is vooral geschikt voor huiden die te weinig energie hebben. Maar ook voor een dunner wordende huid met droogtelijntjes en voor huiden die sneller verouderen door hormonale redenen en huiden die een vochttekort vertonen.

Het meeste resultaat geeft een kuur van 4 tot 6 behandelingen 1 maal per 14 dagen.

Meer weten over deze behandeling? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult!

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelif, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken.

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.

microneedling mesotherapie