Plaatselijk vet verliezen

Plaatselijk vet verliezen

Afvallen of plaatselijk afslanken is nooit gemakkelijk. Gelukkig is er de Hifu Liposonix om je van plaatselijk vet te verlossen.

De Hifu Liposonix is een bewezen en veilige methode om plaatselijk af te slanken. Het helpt vooral bij plaatselijke vethophopingen die die met sporten of diëten niet verdwijnen. Hifu Liposonix maakt gebruik van gefocuste ultrasound technologie. waarbij ultrasone golven het onderliggende vetweefel binnendringen en een trilling in de moleculen veroorzaken. De wrijving tussen de weefselmoleculen genereert warmte en een thermische wond in het brandpunt van de ultrasound bundel zonder de omliggende weefsels te beschadigen.

 

Tijdens de behandeling worden vetcellen stuk gemaakt waardoor ze leeglopen. Via de lymfe ruimt het lichaam deze afgestorven vetcellen zelf op. En  komt het vet niet meer terug.

Door de afbraak van de vetcellen verdwijnt cellulite en verbetert de huidelasticiteit waardoor het lichaam plaatselijk afslankt en de huid weer mooi verstrakt. Vergelijkbaar met een elastiekje dat zijn oorspronkelijke vorm weer terugvindt zo worden de lichaamscontouren weer strakker.

plaatselijk vet verliezen met liposonix
plaatselijk afslanken en vet verliezen resultaat

De liposonix is zo ontworpen dat het voor iedere lichaamsvorm geschikt is.

Het resultaat is verbluffend, na een behandeling zie je al duidelijk resultaat. Minder vetweefsel en cellulite en een strakkere egale huid.

Vindt hier meer informatie over de behandelingen van All About Beauty

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelift, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken. Schoonheidsinstituut, schoonheidssalon, beautysalon, schoonheidsspecialist, beautyspecialist, huidspecialist

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.