...

Plaatselijk afslanken zonder dieet of liposuctie

Plaatselijk afslanken

Last van plaatselijke vetophoping, cellulitis of huidverslapping?
Met de Liposonix kunnen we plaatselijk afslanken zonder dieet of liposuctie. De 4D Hifu Liposonix behandeling vermindert in slechts 1 behandeling zichtbaar vetkussentjes, sinaasappelhuid, cellulitis en huidverslapping!

Als de eerste zonnestralen door de wolken breken, begint het weer te kriebelen, de zomervakantie is in aantocht en dan willen we met zijn allen genieten van de zon en langs de stranden flaneren in onze korte broeken en badkleding. En dan willen we er natuurlijk zo goed mogelijk uitzien met een zomerstraklichaam. De 4D Hifu Liposonix kan je hierbij helpen, het is een veilig en eenvoudig alternatief voor liposuctie. Het rekent af met vetrolletjes welke door diëten of sporten niet goed verdwijnen. De 4D Hifu Ultherapie maakt de huid weer strakker en stevig!

plaatselijk afslanken en vet verliezen resultaat

Hifu liposonix

De 4D Hifu Liposonix behandeling is geschikt voor plaatselijke vetophopingen, een behandeling duurt doorgaans 30 à 45 minuten en is vrijwel pijnloos. Door middel van ultrasound verminderen we overtollig vet op armen, benen, buik en billen waardoor het lichaam er strakker, jonger en frisser uitziet.

Direct na de behandeling is er al resultaat zichtbaar maar het uiteindelijke resultaat bouwt zich op en wordt na enkele weken steeds duidelijker zichtbaar. De 4D Hifu Liposonix verminderd plaatselijk vet, cellulitis en striae, perfectioneert de lichaamscontouren en maakt de huid weer strakker en steviger.

4D Hifu Ultherapie is een andere behandeling dan een Hifu behandeling. Een Hifu behandeling is minder intensief, geeft minder resultaat en het resultaat houdt maar 6 tot 8 weken. Terwijl het resultaat van de Hifu Ultherapie behandeling gedurende 6 maanden opbouwt en 1,5 jaar zichtbaar blijft. Dat verklaart ook het verschil in prijs.

Meer weten over de mogelijkheden van deze behandeling? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult

Cellulite

Cellulite

Hoewel de Hifu Liposonix behandeling niet geschikt is om kilo’s vet weg te toveren, leent het zich uitstekend om storende vetophopingen te verwijderen. De Hifu Liposonix geeft een mooier gevormd lichaam en is actief tegen vetcellen, dus ook cellulitis kunnen we in slechts 1 behandeling ook cellulite duidelijk zichtbaar verminderen.

Cellulite of in de volksmond cellulitis is voor een groot deel erfelijk bepaald maar of we het ook krijgen en hoe ernstig, is afhankelijk van een aantal factoren waaronder oestrogeen, het vrouwelijk hormoon.

In de pubertijd ontstaat een overvloed aan oestrogeen waarbij vaak de basis wordt gelegd voor cellulite. Ook bij zwangerschap neemt het oestrogeen toe waardoor cellulite kan ontstaan of erger kan worden. De anti-conceptiepil is de grootste veroorzaker van cellulite. Wie kan overstappen op een niet hormonale vorm van anti-conceptie beperkt het ontstaan van cellulite.

Bij cellulite is de huid hobbelig doordat er in een onregelmatig patroon vetophopingen vlak onder de huid zijn ontstaan. Naast uitstulpingen lijken er ook deukjes of putjes te zijn, waardoor de huid wel een beetje lijkt op een sinaasappelschil. Vandaar dat cellulite ook wel sinaasappelhuid genoemd wordt.

Sinaasaappelhuid

Sinaasappelhuid bevindt zich vooral op de billen, benen en bovenarmen. Cellulite is volkomen onschuldig. De meerderheid van de vrouwen heeft er in meer of mindere mate last van.

Overgewicht is niet de veroorzaker van cellulite, er zijn te zware vrouwen zonder cellulite en magere vrouwen met cellulite. Cellulite is een stofwisselingsstoornis, op plaatsen waar cellulite zichtbaar is werkt het afbreken van opgeslagen vet niet goed meer en daarom verdwijnt de cellulite na afvallen niet, het wordt hoogstens iets minder zichtbaar.

vet verliezen met liposonix

Oplossing cellulite

De Hifu Liposonix rekent af met vetcellen welke door diëten of sporten niet goed verdwijnen. De Hifu Liposonix behandeling is geschikt voor locale vetophopingen, een behandeling duurt doorgaans 30 à 45 minuten en is vrijwel pijnloos. Door middel van ultrasound laten we vet op armen, benen en buik verdwijnen waardoor het lichaam er strakker, jonger en frisser uitziet. Dus zonder dieet, sporten of chirurgische ingreep plaatselijk afslanken en cellulilitis verminderen!

Wilt u meer weten over de behandelmogelijkheden? Tijdens een gratis en vrijblijvend consult vertellen we u graag meer over de mogelijkheden voor uw huid!

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelif, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken.

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.