Huidveroudering hals

Huidveroudering hals

Een slappe hals, een kalkoennek, kalkoenhals, een hangende hals of een onderkin zijn tekenen van huidveroudering. De hals is vaak een vergeten zone en maakt dat we er ouder uitzien dan we zijn.

We doen er alles aan om de huid van ons gezicht gezond, fris en jong te houden. Maar huidveroudering tegengaan stopt bij veel mensen bij de kaaklijn terwijl de hals net zo belangrijk is. De huid verliest haar elasticiteit en de aanmaak van collageen en elastine verminderd waardoor de huid slapper wordt. Omdat de huid van de hals dunner is dan de huid van het gezicht, zie je hier sneller de tekenen van huidveroudering dan op bijvoorbeeld het gezicht.

Huid hals strakker maken

Met de Hifu Ultherapie kunnen we de huid van de hals strakker maken en laten krimpen.  Door de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren wordt de huid van de hals strakker, stralender en gezonder

Meer weten over de beste behandelingen voor de hals of om huidveroudering tegen te gaan? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

kalkoennek huidveroudering hals

Vindt hier meer informatie over de behandelingen van All About Beauty

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelift, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken. Schoonheidsinstituut, schoonheidssalon, beautysalon, schoonheidsspecialist, beautyspecialist, huidspecialist

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.