...

Huidveroudering rond de ogen

Huid rond de ogen

De huid rond de ogen laat als eerste huidproblemen en tekenen van veroudering en vermoeidheid zien. Daarom is het belangrijk om de huid rond de ogen goed te verzorgen.

De huid rond de ogen is veel dunner en gevoeliger dan de huid op de rest van het gezicht. Daarnaast heeft de huid rond de ogen geen talklieren om de huid soepel en goed gevoed te houden. Dat is de reden dat tekenen van huidveroudering hier als eerste zichtbaar worden. De huid rond de ogen moet daarom extra beschermd worden tegen zonschade, afvalstoffen en een verkeerde levensstijl.

 

Wallen, donkere kringen en kraaienpootjes

De drie belangrijkste tekenen van huidveroudering rond de ogen zijn; wallen, donkere kringen en kraaienpootjes

kraaienpootjes huid rond de ogen

Donkere kringen

Donkere kringen onder de ogen ontstaan doordat de huid onder de ogen heel dun is en geen vetweefsel bevat. Hierdoor zie je de bloedvaatjes door de huid heen schijnen. Vooral wanneer het lichaam te weinig zuurstof krijgt, gaat het bloed langzamer stromen en wordt het donkerder van kleur. Afhankelijk van het pigment in je huid kleuren de kringen onder de ogen bruin, zwart, grijs of blauw.

Oorzaken kunnen zijn; erfelijkheid, weinig drinken, roken, alcohol, zonschade, ongezonde leefstijl.

Wallen

We onderscheiden 2 soorten wallen; vet- en vochtwallen. Soms zijn wallen erfelijk en soms het gevolg van ziekten. maar ook reacties op geneesmiddelen, roken, Het eten van te veel zout zorgt ook dat het lichaam veel vocht  vasthoudt.

Hoe weet je of je vocht- of vetwallen hebt? Vochtwallen trekken weg en vetwallen blijven op hun plek wanneer je op je rug ligt.

Kraaienpootjes

Gemiddeld knipperen we 14 a 17 keer per minuut met onze ogen. waardoor de huid rond de ogen iets slapper wordt en er langzaam aan steeds meer rimpeltjes en kraaienpootjes zichtbaar worden.

Het belangrijk om de huid rond de ogen stralend te houden door goede oogverzorgingsproducten te gebruiken. De oogcreme van Zilverberg Cosmetics helpt om donkere kringen, wallen, kraaienpootjes en tekenen van huidveroudering rond de ogen tegen te gaan.

Vindt hier meer informatie over de behandelingen van All About Beauty

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelift, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken. Schoonheidsinstituut, schoonheidssalon, beautysalon, schoonheidsspecialist, beautyspecialist, huidspecialist

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.