Plaatselijk afslanken en vet verminderen met Hifu Liposonix

Plaatselijk afslanken met HIFU Liposonix

Liposonix is een niet-invasieve medische behandeling die wordt gebruikt voor vetvermindering op specifieke probleemgebieden van het lichaam. Het maakt gebruik van High-Intensity Focused Ultrasound (HIFU) om gericht en geconcentreerd ultrasone energie af te geven aan de diepere lagen van de huid, waar zich het onderhuidse vet bevindt.

plaatselijk vet verliezen met liposonix huid buik strakker maken Plaatselijk afslanken met HIFU LiposonixTijdens een Liposonix-behandeling worden geluidsgolven met hoge intensiteit geproduceerd. Deze geluidsgolven dringen door de huid zonder deze te beschadigen en richten zich op de vetcellen onder het huidoppervlak. De ultrasone energie verwarmt en vernietigt het vetweefsel, waardoor de vetcellen worden afgebroken.

Na de behandeling worden de beschadigde vetcellen op een natuurlijke manier door het lichaam afgebroken en uitgescheiden. Het lichaam verwerkt de vrijgekomen vetten op een vergelijkbare manier als bij de afbraak van vetten na het verbranden van calorieën tijdens lichaamsbeweging.

Een Liposonix-behandeling is doorgaans geschikt voor mensen die last hebben van plaatselijke vetophopingen en die geen invasieve liposuctie-operatie willen ondergaan. Het is belangrijk op te merken dat Liposonix geen methode is om gewicht te verliezen, maar eerder een manier om hardnekkig vet op specifieke plekken te verminderen.

Voordelen van Hifu Liposonix:

  1. Niet-invasief: Er is geen chirurgische ingreep of incisie nodig, wat betekent dat er geen littekens zijn en de hersteltijd minimaal is.
  2. Lokale vetvermindering: Liposonix is gericht op specifieke probleemgebieden waar vet zich heeft opgehoopt, zoals de buik, taille, dijen of armen.
  3. Snelle behandeling: Een Liposonix-behandeling duurt meestal ongeveer 30 tot 60 minuten.
  4. Langdurige resultaten: De resultaten kunnen tot enkele maanden na de behandeling zichtbaar zijn en kunnen aanhouden als een gezonde levensstijl wordt gehandhaafd.

Meer weten over plaatselijk afslanken en vetvermindering met HIfu Liposonix? We vertellen er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Vindt hier meer informatie over de behandelingen van All About Beauty

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelift, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken. Schoonheidsinstituut, schoonheidssalon, beautysalon, schoonheidsspecialist, beautyspecialist, huidspecialist

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.