Hifu Utherapie instituut

Hifu Ultherapie instituut

All About Beauty is geen normaal schoonheidsinstituut waar je naar toe kan voor verschillende ontspannende schoonheidsbehandelingen. We hebben er voor gekozen om ons te gespecialiseerd in natuurlijke huidverjonging en plaatselijk afslanken met onder andere de Hifu Ultherapie techniek. We zijn namelijk van mening dat je beter in een ding heel goed kan zijn, dan in meerdere dingen een beetje.

All About Beauty is dus een technologisch instituut dat veel behandelingen uitvoert met behulp van de nieuwste technologie. Zo werken we met 4D Hifu Ultherapie voor de natuurlijke facelift, met Hifu Liposonix voor het plaatselijk afslanken en met de Meso-Carboxy-Peel om de huidstructuur te verfijnen.

Ons lichaam is met de juiste prikkels, in staat om zichzelf te verbeteren en op natuurlijk manier te verjongen, daar heb je geen mes of injecties bij nodig.

Hifu ultherapie natuurlijke facelift Hifu Ultherapie instituut
actie ultherapie huid liften resultaat foto hifu ultherapie

Zo kan iemand met plaatselijk vet, wat niet verdwijnt met dieet of sport, met de Hifu Ultherapie een impuls krijgen om zelf vetcellen af te breken. Dat werkt perfect voor plaatselijk vet op bijvoorbeeld buik of bovenbenen maar ook voor een onderkin.

Meer weten over de mogelijkheden met Hifu Ultherapie of Hifu Liposonix? We vertellen er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

 

Vindt hier meer informatie over de behandelingen van All About Beauty

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelift, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken. Schoonheidsinstituut, schoonheidssalon, beautysalon, schoonheidsspecialist, beautyspecialist, huidspecialist

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.