Face cupping

Face cupping

Face cupping is ontstaan vanuit de traditionele Chinese geneeskunde. Met cupping kunnen we de huid op een. natuurlijke manier stimuleren, versterken en voller maken.

Voor het gezicht en lichaam werken we met verschillende maten siliconen cups. Voor elk voor elk gebieden op het gezicht of op het lichaam werken we met verschillende cups om de huid te versterken en elastischer te maken.

Met cupping zetten we de doorbloeding in de huid in gang zodat de huid beter vocht vast kan houden, Maar helpen we de huid ook om afvalstoffen af te voeren. Door cupping kunnen we verklevingen in de huid losmaken waardoor de huid ontspant.

Face cupping behandeling gezicht

Een face cupping behandeling helpt om een onderkin of wallen onder de ogen te verminderen, de huid zachter en soepeler te maken. afvalstoffen te verwijderen en de aanmaak van collageen en elastine in de huid te stimuleren.

De Face cupping behandeling in een complete gezichtsbehandeling waarbij de huid wordt gereinigd en gescrubd en gebruiken we een zachte voedende olie zodat de cups beter glijden en de huid direct gevoed wordt. We sluiten de behandeling af met een voedend masker en ontspannende lymfedrainage massage.

Vindt hier meer informatie over de behandelingen van All About Beauty

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelift, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken. Schoonheidsinstituut, schoonheidssalon, beautysalon, schoonheidsspecialist, beautyspecialist, huidspecialist

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.