Een mooie gezonde huid met niacinamide

Niacinamide cruciaal voor de gezondheid van de huid

Wat doet niacinamide voor de huid?.

Niacinamide voor de huid bi All About BeautyHet is ontstekingsremmend – Het heeft ontstekingsremmende eigenschappen die kunnen helpen bij diverse ontstekingsgerelateerde huidproblemen, variërend van eczeem tot acne, inclusief het verminderen van algehele roodheid.
Vermindert roodheid – Naast de ontstekingsremmende eigenschappen helpt niacinamide roodheden in de huid verminderen bij acne, eczeem en andere huidaandoeningen.
Het helpt de talgproductie onder controle te houden – Het voorkomt een overproductie van talg die de poriën kan verstoppen. Verstopte poriën kunnen leiden tot acne en ontstekingen in de huid.
Verhoogt de immuniteit – Door een rol te spelen bij de productie van keratine, verhoogt niacinamide de immuniteit van uw huid.
Het versterkt je lipidebarrière – Uw lipidebarrière helpt het vocht in uw huid te houden en beschermt tegen vochtverlies in de huid. Het helpt uw huid gehydrateerd te houden.
Het verdedigt tegen UV-licht – Niacinamide verdedigt de cellulaire structuur van uw huid tegen het licht van de zon terwijl het uw huid helpt herstellen.
Het pakt hyperpigmentatie aan – Als u enkele van de donkere vlekken op uw handen en armen wilt verminderen, laat niacinamide dan helpen! Zoals met alle goede dingen, heeft het dat tijd nodig, en dus kan verandering na vier weken gebruik pas duidelijk worden. De collageenproductie neemt in deze tijd toe, wat nog een bonus is die bijdraagt aan enkele van de voordelen die we hierboven al hebben genoemd!
Het minimaliseert fijne lijntjes en rimpels – We zijn altijd op zoek naar manieren om rimpels en fijne lijntjes te bestrijden! Met niacinamiden die je helpen beschermen tegen UV-licht, vermindert het ook die lijntjes en rimpels die ons onze leeftijd laten voelen.
Het bestrijdt reactieve zuurstofsoorten (ROS*) – Net als de stress die op u wordt uitgeoefend door bronnen van UV, gaat niacinamide hen helpen beschermen tegen reactieve zuurstofsoorten, zoals vervuiling en gifstoffen in de lucht en het water.

Het Collageenserum van Zilverberg bevat niacinamide, lees er hier alles over.

Meer weten over de beste behandelingen en producten voor uw huid? We vertellen er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Vindt hier meer informatie over de behandelingen van All About Beauty

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelift, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken. Schoonheidsinstituut, schoonheidssalon, beautysalon, schoonheidsspecialist, beautyspecialist, huidspecialist

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.