contouren gezicht verbeteren en verstrakken

Contouren verstrakken in het gezicht

Wanneer we ons lichaam weer in vorm en conditie willen brengen, gaan we automatisch bedenken hoe we gezonder kunnen leven en meer kunnen gaan bewegen. We weten uit ervaring dat dat werkt. We vinden het logisch om specifieke oefeningen te doen voor specifieke spiergroepen. Deze oefeningen verbeteren onze lichaamscontouren.

Eventueel combineren we het met een paar lichaamsbehandelingen in een schoonheidsinstituut, maar vinden meestal alleen nuttig wanneer we dat in combinatie doen met gezonder leven en bewegen. Mede omdat ervaring uitwijst dat lichaamsbehandelingen (via de  huid) alleen niet genoeg zijn om tot een bevredigend eindresultaat te kunnen komen, er is dus méér voor nodig dan alleen werk aan de buitenkant.

Contouren verstrakken in het gezicht kaaklijn en wangen liften
kaaklijn verstrakker

Ons gezicht is een onderdeel van datzelfde lichaam. Voor ons gezicht geldt dus precies hetzelfde, echter we behandelen ons gezicht volledig tegenstrijdig met wat we weten dat werkt voor ons lichaam.

We laten wel behandelingen doen om onze huid mooier te maken maar de meeste van ons laten zelden behandelingen uitvoeren die de onderliggende weefsels gezonder maken en verstevigen. Veel schoonheidsbehandelingen werken oppervlakkig op de huid en gaan niet dieper dan 1,5 tot 2 mm.

All About Beauty heeft zich gespecialiseerd in behandelingen die dieper gaan. Denk daarbij aan mobiliserende technieken zoals bindweefsel massage, cupping, lymfedrainage massage, deep tissue pressuur, micro-current of Hifu Ultherapie. De combinatie van deze technieken zorgt voor meer volume en stevigheid in het gezicht en dus meer resultaat zonder in de huid te hoeven laten snijden.

Wanneer je daadwerkelijk iets aan de tekenen van huidveroudering wenst te doen, ontkom je niet aan een combinatie van bovengenoemde technieken. Huidveroudering beperkt zich immers niet tot alleen de huid. De onderliggende weefsels en de spieren zijn in dat proces net zo belangrijk om tot het gewenste resultaat te komen.

Meer weten over de beste behandeling voor uw huid? We vertellen er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Vindt hier meer informatie over de behandelingen van All About Beauty

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelift, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken. Schoonheidsinstituut, schoonheidssalon, beautysalon, schoonheidsspecialist, beautyspecialist, huidspecialist

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.