Wat is uw wens bij All About Beauty instituut schoonheidssalon huidverjonging huidverbetering Turnhout

All About Beauty is een modern schoonheidsinstituut gelegen in Turnhout, ons team van schoonheidsspecialisten is gespecialiseerd in huidverjonging en huidverbetering.

all about beauty huidverjonging plaatselijk afslanken

Het team van All About Beauty heeft sinds 1999 al veel vrouwen en mannen geholpen om een mooie gezonde huid te krijgen en rimpels, wallen, donkere kringen, huidverslapping en pigmentvlekken duidelijk zichtbaar te verminderen.

Daar waar eigenaar Mitja Zilverberg de wetenschap en laatste technieken op gebied van natuurlijke huidverjonging en huidverbetering volgt. Volgt zijn vrouw Petra haar handen en gevoel tijdens de manuele behandelingen. Beide resulteert zichtbaar in een gezonde, egale en jongere huid. 

All About Beauty is gespecialiseerd in natuurlijke huidverjonging en huidverbetering. Omdat wij van mening zijn, dat je beter van 1 ding (in ons geval huidverjonging en huidverbetering) heel veel kunt weten, dan van veel dingen maar een beetje. Dat is de reden dat je bij ons niet terecht kunt voor bv. pedicure, manicure, harsen of massages van het lichaam. Natuurlijk modelleren of ontharen we (indien gewenst) tijdens een behandeling de wenkbrauwen of de bovenlip. Dit valt voor ons onder gratis service.

Uw eerste afspraak bij All About Beauty begint met een  gratis en vrijblijvend consult waarin we uw wensen en de mogelijkheden voor uw huid bespreken. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent.

Bij Schoonheidsinstituut All About Beauty krijgt u de persoonlijke aandacht en de expertise die u nodig heeft, om uw wensen waar te maken. Bij iedere behandeling nemen onze schoonheidsspecialisten alle tijd voor u, we bespreken uw wensen tot in detail. U krijgt een passend advies voor uw huid, zodat u precies weet wat u kunt doen om uw huid effectief te verbeteren.

Alleen deze maand 50% korting op een huidverjongende Hifu Ultherapie behandeling van het gezicht of een afslankende behandeling met de liposonix

botox resultaat HIFU ultherapieHuidverjonging, natuurlijke Facelift

Een natuurlijke facelift zonder prikken of snijden, is de wens van veel mannen en vrouwen. Het idee van een chirurgische facelift, minilift of ooglift staat niet iedereen aan. Gelukkig zijn er behandelingen die de huid gezonder maken en op een natuurlijke manier liften en verstevigen. Als een elastiekje wat zijn oorspronkelijke vorm weer terugvindt.

Voor een Natuurlijke Facelift maken de schoonheidsspecialisten van schoonheidsinstituut All About Beauty in Turnhout gebruik van de nieuwste technieken om de conditie van de huid te verbeteren en te verjongen. Afhankelijk van uw wensen varieert dat van een enkele behandeling tot een kuur van behandelingen. Ons doel is een stalende, gezonde huid, passend bij jouw leeftijd. Dat bereiken we door de huid te voorzien van voldoende energie en bouw- en voedingsstoffen. Voldoende energie en bouw- en voedingstoffen zijn essentieel voor de groei, het onderhoud, de reparatie en het functioneren van de huidcellen alsook voor de structuur van de huid. Ze helpen de huid gezond te blijven, haar integriteit te behouden en de verschillende huidlagen goed te laten functioneren.

Deze bouw- en voedingsstoffen kunnen bestaan onder andere uit een combinatie van vitamines, mineralen, aminozuren, hyaluronzuur en antioxidanten. Met als doel de huid te hydrateren, de huidstructuur te verbeteren, de aanmaak van collageen en elastine in de huid te stimuleren, de huid steviger en elastischer te maken, de huidskleur en textuur te egaliseren om vlekjes en pigment te verminderen, rimpels en fijne lijntjes verminderen en meer volume in de huid te krijgen.

Wanneer de huid voldoende energie en bouw- en voedingstoffen bevat dan is er ook nog de Hifu Ultherapie behandeling. In slechts 1 behandeling wordt de huid op een natuurlijke manier gelift en verstevigd met langdurig resultaat.

De behandelingen bieden een goed en veilig alternatief voor een facelift, mini lift, botox, fillers, halslift, ooglidcorrectie of wenkbrauwlift.

Contouren verstrakken in het gezicht kaaklijn en wangen liften

Kaaklijn en wangen liften

De Natuurlijke Facelift is de perfecte behandeling voor mensen die er jonger uit willen zien, zonder operatie en zonder herstelperiode.

Met de Hifu Ultherapie behandeling bereiken we in slechts 1 behandeling we een liftend effect, zonder gebruik te maken van injecties of plastische chirurgie. Voor een facelift, halslift, wenkbrauwlift, ooglift, of het verstevigen van de kaaklijn, hoef je vanaf nu niet meer naar de plastisch chirurg. Ook is het mogelijk de huid van armen, benen, buik en billen te verstevigen en te liften.

Het verschil met andere Hifu behandelingen waarvan je meerdere behandelingen nodig hebt, is de kracht waarmee we op de huid inwerken. Hifu Ultherapie werkt dieper in op de verschillende huidlagen waardoor je slechts in 1 behandeling meer resultaat bereikt. (dat verklaart ook het verschil in prijs)

De Natuurlijke Facelift van All About Beauty geeft in slechts een behandeling optimaal resultaat wat gedurende 6 maanden verder opbouwt. Je huid is gladder, strakker en gelift, zonder onnatuurlijke drastische veranderingen.

De Natuurlijke Facelift is de gouden standaard, niet alleen voor het liften en verstevigen van de huid maar ook voor het verminderen van rimpels!!

 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak zijn we telefonisch bereikbaar op +32 (0)465 00 49 25 of per mail op info@allaboutbeauty.be Ook is het mogelijk om voor meer informatie of het maken van een afspraak uw gegeven op het invulformulier in te vullen, wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

Alleen deze maand 50% korting op een huidverjongende Hifu Ultherapie behandeling van het gezicht of een afslankende behandeling met de liposonix