Welk huidtype heb ik?

Wist u dat de indeling van de huidtypen nog dateert van de vorige eeuw? Nog steeds spreken we van de droge, vette, gemengde of gevoelige huid, terwijl er eindeloos veel varianten zijn. Statistieken tonen aan dat ruim 80% van de mannen en vrouwen zijn of haar huidtype totaal verkeerd inschat en dus de huid met de verkeerde producten verzorgd!

 

Voorkom huidproblemen met een goede huidanalyse
Mannen en vrouwen die al jong begonnen zijn met zorg te dagen voor hun huid, al was het maar
door de huid op een correcte manier te reinigen en te hydrateren, hebben veel minder de neiging om later te kiezen voor botox of een face lift.

Een goed verzorgde huid blijft dan ook veel langer in goede conditie, is minder gevoelig voor huidaandoeningen en verouderd minder snel.

Onze  huid heeft niet het hele jaar door dezelfde behoeftes. Al naar gelang de seizoenen en het weer kan onze huid in meer of mindere mate  droog of vochtarm zijn of overgevoelig reageren. Daarom is het belangrijk om regelmatig de behoeftes van onze huid te laten bekijken en eventueel te laten meten.

Een behandeling bij All About Beauty begint altijd met een gratis consult met vrijblijvend huidadvies.

Een goed huidadvies begint met een goede huidanalyse. De Mac huidanalyse computer All About Beauty maakt een foto van uw huid en meet met sensoren hoe het met de grootte van de poriën, de diepte en hoeveelheid van de rimpels, pigmentaties, vet- en vochtgehalte, huidelasticiteit, oneffenheden, vlekjes en de huidconditie gesteld is. Zo kan er een objectief en goed huid advies gegeven worden. De metingen en het huid advies worden opgeslagen zodat er een vergelijk gemaakt kan worden met voor en na het gebruik van producten en behandelingen.

Met de Mac huidanalyse computer hebben we de meest doeltreffende methode in handen om de juiste behandelingen en producten te kiezen en u een goed advies te geven. U krijgt een uitgebreid en objectief beeld van uw huid en van de vooruitgang na behandelingen of gebruik van producten. Voor en na foto’s leggen behaalde resultaten van behandelingen of gebruik van producten vast. Met deze uitgebreide huidanalyse wordt het succes van de producten en of behandeling zichtbaar.

Meer weten over uw huid en de beste verzorgingsproducten? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult!

Reacties zijn gesloten.