Wat doet slugging voor je huid

Wat is slugging? Bij slugging bedek je de huid van je gezicht met vaseline voordat je ‘s nachts gaat slapen. Het concept is dat dit je gezicht hydrateert en je een mooie stralende tint geeft. De textuur van de gelei geeft deze rage zijn naam, verwijzend naar het denkbeeldige gevoel van slakken die over je hele gezicht zijn gekropen.

Maar werkt het? Ja … soort van.

Uit onderzoek is gebleken dat te veel sluggen, meer dan twee keer per week, in het algemeen schadelijk kan zijn voor uw huid. Ga dus zoals altijd voorzichtig te werk.

Vaseline is niet slecht is voor je huid. Vaseline is niet alleen goed voor het hydrateren van je huid, maar het wordt ook vaak aangetroffen in hoogwaardige, dure huidverzorgingsproducten, waarvan de naam wordt gemaskeerd door moeilijke woorden, zodat je niet beseft dat je 300 euro uitgeeft aan een pot van 3 euro bij de drogist.

Slugging kan wanneer je dat goed doet, het effect van een ander product dat je onder de vaseline gebruikt versterken. Dit kan afhankelijk van wat je onder de vaseline gebruikt goed of schadelijk zijn voor de huid. Bekijk deze lijst dus eens en krijg een idee van de beste huidverzorgingsproducten die u kunt gebruiken als u slugging wil proberen.

Dermatologen suggereren dat door slugging gunstige producten nog dieper doordringen dan normaal. Dit kan een grote zegen zijn voor de juiste producten. De volgende producten passen goed bij wat dermatologen zien als de beste voordelen van slugging.

Doen! Het Lipid Serum van Zilverberg Cosmetics – Je huid voeden met een dunne laag van ons favoriete Lipid Serum past mooi in je nieuwe slugging routine.

Doen! Collageen Serum van Zilverberg Cosmetics- Het collageen Serum is ontworpen om te hydrateren, hydrateren en huidveroudering te bestrijden! Je kunt het combineren met slugging voor extra voordeel.

Niet! Hoewel de volgende producten op zichzelf prachtig zijn, kan de diepere penetratie veroorzaakt door slugging je huid irriteren.

Niet! Vitamine C 15% – Dermatologen bevelen producten aan die alfahydroxyzuren bevatten. Dus laat je Vit C 15 en 20% op de plank liggen op de nachten dat aan slugging doet.

Niet! Vitamine A-crème – Retinoïden te diep in uw huid krijgen, kan ook schadelijk zijn. Onze Vitamine A-crème is ontworpen om te voorkomen dat u uw huid beschadigt met schurende retinoïden, dus handhaaf die intentie en laat deze crème uit uw slugging routine.

Dus slugging kan zeker de huidconditie verbeteren maar zorg wel dat je het niet vaker dan 2 keer per week en met de juiste producten doet. Meer weten? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.


Geef een reactie