Waarom een serum?

In ons huidinstituut krijgen we regelmatig de vraag: “Waarom moet ik een serum gebruiken?” Het antwoord: “Met een serum krijgt u een supergave huid!

Effect serum
Een serum is krachtiger dan een dag- of nachtcreme dankzij de hogere dosis werkzame stoffen. Dit zorgt ervoor dat uw huid een megaboost krijgt. Het voordeel van een serum boven een creme is dat het serum een hele fijne structuur heeft waardoor het de werkstoffen dieper in de huid af kan geven. Een serum werkt dus dieper in de huid dan een nacht- of dagcreme waarmee je het effect van huidverzorging thuis dus vele malen vergroot.

Wat doen serums?
De serums van Zilverberg Cosmetics zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik bij verschillende huidtypes en huidproblemen. De serums activeren de doorbloeding, werken regenerend, herstellen beschadigde huidcellen en verstevigen de huid. De serums bevorderen het volledige zuurstofgebruik door de huid en verminderen de verharding van de wanden van de kleine bloedvaten, waardoor de roodheden in het gezicht verdwijnen. Het hoge percentage vitamine E zorgt voor herstel van de beschadigde huid.

Het recept voor een instant huidoppepper; eerst reinigen en scrubben en dan een serum!

Hoe serum gebruiken
Om het maximale uit je serum te halen brengt je het serum pas aan na het reinigen of scrubben van de huid. Zo kan het serum extra diep in de huid doordringen en daar waar het het hardst nodig is de werkstoffen aan de huidcellen afgeven. Geef het serum even de tijd om in te trekken, bijvoorbeeld door tussentijds je tanden te poetsen.

Prijs serum
Een serum kost iets meer in aanschaf dan een creme omdat een serum een hogere concentratie werkstoffen bevat. Het voordeel is dat je er langer mee doet omdat je per keer maar een drupje serum nodig hebt. Als het serum goed is ingetrokken kun je  een rijke voedende creme op de huid aanbrengen.

Met een goede reiniging, scrub, serum en voedende creme zal je huid er fris en stralend uitzien en zacht en egaal aanvoelen. Dit is de belangrijkste basisverzorging voor je huid.

Serums van Zilverberg Cosmetics:
Lipid Serum, verzacht de droge en gevoelige huid
Collageen Serum voor de aanmaak van colageen en elastine vezels
DMAE Serum, liften en verstevigen van de huid
Sparkling Oogserum, de oplossing voor donkere kringen

Meer weten over de beste verzorging voor je huid? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult, wij vertellen u er graag meer over!

Reacties zijn gesloten.