Verbrande huid verzachten en verzorgen

Het is zomer, dat betekent dat we veel tijd buiten doorbrengen om van het mooie weer te genieten. Maar wat als je je huid te veel hebt blootgesteld aan de zon en je huid is of zonneschade heeft opgelopen?

Veel mensen denken dat huidschade door de zon en huidveroudering twee verschillende dingen zijn. Maar tot 80% van de zichtbare huidveroudering wordt veroorzaakt door de zon! De beste verdediging is natuurlijk een goede zonnebrandcrème. De sleutel tot het voorkomen van schade door blootstelling aan de zon is de dagelijkse toepassing van een SPF 30+ zonnebrandcrème.

Om de schade aan de huid aan te pakken, gebruik je het beste huidverzorgingsproducten met de volgende ingrediënten:

Niacinamide – Niacinamide is het een antioxidant. Het verbetert de functie van de opperhuid als een barrière om ongewenste indringers buiten te houden. Het vermindert hyperpigmentatie, fijne lijntjes, rimpels en verbetert de elasticiteit en kleur van de huid.

Retinol (vitamine A) – Vitamine A stimuleert de celvernieuwing op epidermaal niveau. Het verminderd pigmentvlekken veroorzaakt door de zon..

Vitamine C – Producten met vitamine C verbeteren het vermogen van de huid om schade af te weren en vrije radicalen te bestrijden. Vitamine C stimuleert de aanmaak van collageen, wat belangrijk is voor de huidsterkte en elasticiteit.

Een door UV-straling beschadigde huid zal droog, vochtarm aanvoelen en behoefte hebben aan voedingstoffen om zichzelf te kunnen herstellen.

Als je erg verbrand bent door de zon, gebruik dan Sea Kelp Coral in plaats van de traditionele aloë vera. Sea Kelp Coral is voedzaam en bevat geen alcohol als conserveermiddel! Als je huid droog, rimpelig of leerachtig is, maar niet per se verbrand, kun je het Lipid Serum van Zilverberg Cosmetics aanbrengen om de huid weer gezond te maken!

Verwen je gevoelige huid overdag met het DMAE serum van Zilverberg Cosmetics op je beschadigde huid met daarover de Brightening dagcreme voor extra vocht en voeding voor de huid.

Breng ‘s avonds na het reinigen eerst het Collageen Serum aan voordat u naar bed gaat. Sluit het af met een laagje van onze Supreme nachtcrème. Beide producten zorgen voor herstel van de huid.


Geef een reactie