Ultherapie en hifu voor ogen

Of je nou ontevreden bent over je huid, last hebt van wallen, donkere kringen, verslapte huid, hangende oogleden of rimpels, het zij allemaal prima redenen om over te gaan op een behandeling hifu ultherapie.

Vaak zijn het de kleine dingen die een groots effect hebben. Het behandelen van de oogzone zorgt ervoor dat je er niet meer zo moe uitziet. Natuurlijke schoonheid is uiteindelijk het allermooist!

Kunnen we onze huid een stapje terug in de tijd zetten en er zo weer jaren jonger uitzien? Dat is een veel gestelde vraag waar we bij All About Beauty volmondig JA op kunnen antwoorden!

De HiFu Ultherapie (ook wel Ulthera, Ultrasound of Sculptor genoemd) is op dit moment een van de bekendste en effectiefste methodes voor huidverjonging zonder spuiten of snijden. Een enkele Hifu Ultherapie behandeling  geeft een duidelijk zichtbaar resultaat.

Oogleden en wenkbrauwen liften
Veel mensen willen graag de oogleden of wenkbrauwen gelift hebben of wallen en donkere kringen onder de ogen verminderen. Ook daar is de Hifu Ultherapie behandeling uitstekend geschikt voor.

De huid is rond de ogen dunner dan op andere delen van het gezicht, dat is ook de reden dat de huid rond de ogen als eerste haar elasticiteit en stevigheid verliest. De Hifu Ultherapy heeft een speciaal oogprogramma, juist voor de dunnere en gevoelige huid rond de ogen, zo kunnen we zorgvuldig en veilig de oogleden en wenkbrauwen liften waardoor de oogopslag weer stralend, open en helder wordt. Maar ook wallen, donkere kringen en rimpels bij de ogen kunnen we met deze behandeling verminderen.

Hifu Ultherapie versterkt en verstevigd alle lagen van de huid, het stimuleert de aanmaak van nieuw bindweefsel en collageen in de huid. Met Hifu Ultherapie worden de collageen en elastinestructuren in de huid opnieuw opgebouwd waardoor de huid haar oorspronkelijke volume en stevigheid terugkrijgt.

In slechts 1 behandeling een zichtbare lifting van de oogleden en wenkbrauwen, vervaging van rimpels en lijntjes en een strakkere huid rond de ogen waardoor een stralende open blik gerealiseerd wordt.

Voordelen;
Direct resultaat, kostenbesparend, geen injecties, geen verdoving, geen snijden in de huid, geen hechtingen, geen verlies van huidelasticiteit, geen genezingstijd.

Meer weten over Ultherapie en de mogelijkheden voor uw huid? Tijdens een gratis en vrijblijvend consult vertellen we u er graag meer over!


Geef een reactie