Strakkere hals, kin en of kaaklijn zonder operatie

Staat u ook wel eens voor de spiegel te dromen van een strakkere hals, kin en/of kaakcontour? Maar vindt u de stap naar een plastisch chirurg (nog) te groot? Dan is de Hifu Ultherapie behandeling iets voor u.

In slechts 1 behandeling een strakkere hals, kin en kaaklijn zonder prikken of snijden!

Naar mate we ouder worden verliest onze huid aan stevigheid en elasticiteit en met behulp van de zwaartekracht verslapt onze hals, kin en kaakcontour. Met de Face en Body Lift kunnen we in slechts 1 behandeling de huid een stapje terug in de tijd zetten om zo tekenen van huidveroudering en huidverslapping zichtbaar te verminderen.

De Hifu Ultherapie is de eerste behandeling die heel specifiek verstrakkend en liftend werkt op zowel het gezicht als het lichaam. De behandeling stimuleert en vernieuwd de aanmaak van collageen en bindweefsel waardoor de huid strakker en steviger word.

De Hifu Ultherapie werkt op basis vanĀ ultrasound waardoor het huidweefsel terug strakker wordt. Net als een uitgerekt elastiekje wat zijn oorspronkelijke vorm weer terug vind.

Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar, het resultaat verbetert gedurende 3 a 6 maanden door. Met een effect tot 3 jaar.

Met de Hifu Ultherapie kunnen we de oogleden, wenkbrauwen, kaakcontouren en wangen liften en strakker maken. Door het verstrakken en liften van de huid zie je rimpels verminderen, de contouren liften en zie je er jaren jonger uit. Maar ook de rest van het lichaam kunnen we op deze manier effectief behandelen.

Het voordeel is dat je direct resultaat ziet, niet in de huid hoeft te prikken of snijden, geen verlies van huidelasticiteit hebt en je direct verder kunt gaan met je drukke dagelijkse bestaan.


Geef een reactie