Strakkere hals door halsspieren te trainen

Waarom zou je voor een fit en gespierd lichaam wel de sportschool bezoeken maar train je nooit de spieren van je gezicht en hals?

Facial Fitness, gezicht fitness
Facial Fitness zijn oefeningen speciaal ontwikkeld om de spieren van het gezicht en de sterker en voller te houden waardoor je minder snel last krijgt van verslapping en veroudering in het gezicht. Met oefeningen voor je gezicht hou je ook daar je huid langer fris en jeugdig. De oefeningen komen vaak overeen met gekke bekken trekken omdat je zo alle spieren in het gezicht activeert en aanspant.

Een klant van ons doet het elke dag 2 keer 5 minuten en je ziet echt verschil. Ik moet altijd om haar lachen want ze laat regelmatig zien welke oefeningen ze doet. En dan moet je weten dat ze deze oefeningen vooral doet wanneer ze met haar auto in de file staat of wanneer ze ‘s avonds de hond uitlaat. Dat moet een grappig gezicht zijn wanneer je naast haar in de file staat of haar ‘s avonds tegen komt met de hond uitlaten.

Halsspieren strakker maken
Om je halslijn strakker te maken en je spieren in het gezicht sterker te maken is dit een leuke oefening. Open je mond en ontspan je kaken. Plaats je vuist onder je kin en druk met je vuist naar boven en tegelijkertijd met je kaak naar beneden. Door de tegendruk van je vuist worden de spieren in je kaak sterker waardoor je kaaklijn verstrakt.

Bij All About Beauty werken we met de Bio-Wave of micro current om de spieren van de hals en in het gezicht sterker te maken. Lees er hier meer over…..

Meer weten over de hals op een natuurlijke manier liften en verstevigen? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult!

Reacties zijn gesloten.