Spieren gezicht trainen en huid verstrakken met microcurrent

Het eerste waar het opvalt dat we ouder worden is in ons gezicht. Dat komt voor een deel door verlies aan volume van de spieren in het gezicht waardoor de huid ruimer komt te zitten en verslapt.

Spieren gezicht
Er zijn tal van spieren die door middel van training weer kunnen worden versterkt, echter bij het gezicht is dit een lastig verhaal. In het gezicht zijn meer dan 30 spieren direct aan de huid verbonden. Deze spieren zijn bepalend voor onze gezichtsuitdrukking. De spieren worden door het lichaam aangestuurd met kleine prikkels die in vaktermen micro current of bio current worden genoemd. Naarmate we ouder worden neemt het niveau van deze prikkels af en daarmee ook het volume van de gezichtsspieren. Omdat de spieren verslappen wordt onze huid ruimer en ontstaan er kleine verzakkingen in het gezicht die huidverslapping en rimpels tot gevolg hebben.

Spieren gezicht verstevigen
Met behulp van de Microcurrent behandeling van All About Beauty wordt het lichaamseigen microcurrent nagebootst en plaatselijk op de spieren van de huid toegepast. Hierdoor krijgen verslapte spieren hun stevigheid en volume weer terug en wordt de aanmaak van elastine en collageen gestimuleerd waardoor de huid er al na een aantal behandelingen daadwerkelijk jonger uit gaat zien. De behandeling verminderd rimpels, lijntjes, wallen en donkere kringen. De structuur van de huid wordt fijner, gladder en de huid krijgt haar jeugdige glans en zachtheid terug.

Microcurrent behandeling;
Verhoogt het natuurlijk collageen met 15%
Verhoogt het natuurlijk elastine met 48%
Verhoogt de bloedcirculatie met 35%
Verhoogt de energie voor de cellen (ATP gehalte) met 500%
Verhoogt de activiteit van de fibroblasten met 60%
Verhoogt de proteïne-aanmaak met 73%
Verhoogt het opnamevermogen van de huidcel met 30-40%

Meer weten over de mogelijkheden om met microcurrent de huid en spieren van uw gezicht te verbeteren? Wij vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult!

Reacties zijn gesloten.