Sea Kelp Coral en huidverzorging

Sea Kelp is een fundamenteel ingrediënt in de producten van All About Beauty. Het zit in zo veel van onze producten en wanneer mensen ons om advies vragen, vertellen we ze vaak over de werking en voordelen van Sea Kelp in de producten.

Wat is Sea Kelp Coral?
Sea Kelp Coral komt voornamelijk van zeekelp, een specifiek type algen dat groeit op het noordelijk halfrond. Bij All About Beauty gebruiken we vooral zeekelp afkomstig van bruine algen. Bruine algen zijn gemaakt van verschillende biochemicaliën, waaronder pigmenten en polysachariden die de celwanden vormen. Dat is goed nieuws voor onze huid, want een andere biochemische structuur betekent verschillende eigenschappen en dat is goed voor de gezondheid van onze huid.

Maar huidverzorging op basis van Sea Kelp Coral is meer dan alleen rauwe algen in een pot! De bruine alg is nog maar het begin. Dit is een plantaardig materiaal dat rijk is aan biochemische componenten die goed zijn voor onze huid. Vervolgens kweken we nuttige bacteriën in deze stam, die de mix verrijkt met prebiotica die de huid op andere manieren ten goede komen: door nog meer vitamines en bouwstenen te leveren die onze huid zal gebruiken om collageen, elastine en hyaluronzuur te maken.

Voordelen van Sea Kelp Coral
Sea Kelp Coral is extreem voedzaam, is een sterke antioxidant en heeft collageenverbeterende eigenschappen. De antioxiderende werking in Sea Kelp Coral bestrijdt niet alleen vrije radicalen en huidveroudering, het helpt ook roodheid en irritatie te verminderen.

Meer weten over de beste ingrediënten voor uw huid? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.


Geef een reactie