social media

Rimpels rond de mond

Bijna alle vrouwen krijgen vroeg of laat te maken met rimpels rond de mond.

Deze rimpels ontstaan door het verlies van elasticiteit van de huid en het minder vol worden van de lippen. Overmatig zonnen en roken hebben een negatieve invloed op deze rimpels en lijntjes. Maar ook de vermindering van het vrouwelijk hormoon oestrogeen zorgt ervoor dat we rimpels en lijntjes rond de mond krijgen.

Rimpels en lijntjes rond de mond worden ook wel liefkozend plooirokje of streepjescode genoemd.

Bij All About Beauty hebben we diverse intensieve en minder intensieve behandelingen om rimpeltjes en lijntjes rond de mond op een natuurlijke manier aan te pakken. Dat kan in de vorm van een eenmalige intensieve behandeling met de Natural Facelift maar ook minder intensieve behandelingen als de BioWave of de Softlaser geven een duidelijk resultaat.

Meer weten? We vertellen er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult!

Gratis Consult

Om een goede keuze te kunnen maken bestaat uw eerste afspraak bij All About Beauty uit een gratis consult. Tijdens het gratis consult worden al uw wensen en de mogelijkheden voor uw huid besproken. U kunt tijdens het gratis consult een helder en vrijblijvend advies verwachten over de meest effectieve behandelingen en producten voor uw huid.

Vul hieronder uw gegevens in, dan bellen wij u zo snel mogelijk op om een afspraak in te plannen.

Klein Engeland 2, 2300 Turnhout, België
info@allaboutbeauty.be – tel. 0032 (0)14 55 22 90

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLNederlands