Retinol vitamine A voor de huid

We horen bij het verzorging regelmatig de term retinol voorbij komen, retinol is niets meer dan de wetenschappelijke naam voor vitamine A. Bij All About Beauty gebruiken we retinol / vitamine A vooral om de conditie van de huid te verbeteren om zo acne en huidveroudering te bestrijden.

Vitamine A komt van nature voor in ons lichaam en is belangrijk voor het gezichtsvermogen, de immuunfunctie, de botvorming maar vooral voor de ontwikkeling van het ongeboren kind.

Maar waarom zou je vitamine A op je huid gebruiken?

Omdat vitamine A acne bestrijdt omdat het de huidvernieuwing versnelt en keratinisatie normaliseert.

Het de schadelijke effecten van de zon op de huid zoals pigmentvlekjes verminderd, het de huidstructuur verbetert.

Vitamine A helpt rimpels verminderen en de huid verjongen.

Benieuwd geworden naar de werking van vitamine A op uw huid? De Supreme nachtcrème van Zilverberg Cosmetics bevat vitamine A. De Supreme nachtcreme is een nachtcrème met een sterke anti-huidveroudering werking. Deze nachtcreme bevat vitamine A (retinol) die de huid actief houdt en huidveroudering tegen gaat. Actieve ingredienten voeden de huid waardoor de huid langer jong blijft. Daarnaast herstelt de Supreme nachtcreme de vochtbalans zodat u weer een stralende en egale huid krijgt.

Meer weten over de mogelijkheden van vitamine A voor uw huid? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.


Geef een reactie