Plaatselijk afslanken zonder dieet of liposuctie

Last van plaatselijke vetophoping of verslapping?
De Hifu Ultherapie behandeling vermindert in 1 behandeling zichtbaar vetkussentjes, sinaasappelhuid, cellulitis en huidverslapping!

Als de eerste zonnestralen door de wolken breken, begint het weer te kriebelen, de zomervakantie is in aantocht en dan willen we met zijn allen genieten van de zon en langs de stranden flaneren in onze korte broeken en badkleding. En dan willen we er natuurlijk zo goed mogelijk uitzien met een zomerstraklichaam. De Hifu Ultherapie kan je hierbij helpen, het is een veilig en eenvoudig alternatief voor liposuctie. Het rekent af met vetrolletjes welke door diëten of sporten niet goed verdwijnen. De Hifu Ultherapie maakt de huid weer strakker en stevig!

Hoe werkt het?
De Hifu Ultherapie behandeling is geschikt voor plaatselijke vetophopingen, een behandeling duurt doorgaans 30 à 45 minuten en is vrijwel pijnloos. Door middel van ultrasound verminderen we overtollig vet op armen, benen, buik en billen waardoor het lichaam er strakker, jonger en frisser uitziet.

Strakker lichaam
Direct na de behandeling is er al resultaat zichtbaar maar het uiteindelijke resultaat bouwt zich op en wordt na enkele weken steeds duidelijker zichtbaar. De Hifu Ultherapie verminderd plaatselijk vet, cellulitis en striae, perfectioneert de lichaamscontouren en maakt de huid weer strakker en steviger. Het resultaat van deze behandeling is blijvend op voorwaarde dat u een gezond eet- en leefpatroon aanhoudt. Hoewel de Hifu Ultherapie behandeling niet geschikt is om kilo’s vet weg te toveren, leent het zich uitstekend om storende vetophopingen te verwijderen. De Hifu Ultherapie geeft een mooier gevormd lichaam en is actief tegen vetcellen. Dus weg met die centimeters teveel!

Ook voor het gezicht?
Uiteraard kan de behandeling ook op het gezicht toegepast worden om bijvoorbeeld de contouren van een onderkin te verstrakken, wallen en donkere kringen te verminderen of de oogcontouren te liften.

Meer weten over plaatselijk afslanken zonder dieet en cellulitis zichtbaar verminderen met de Hifu Ultherapie? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult en ontdek wat All About Beauty voor uw huid kan betekenen!

Reacties zijn gesloten.