Plaatselijk afslanken

Plaatselijk afslanken

Afvallen of plaatselijk afslanken is nooit gemakkelijk.

Met hifu Liposonix werkt met gefocuste ultrasound technologie. waarbij de ultrasone golven het weefel binnendringen en een trilling in de moleculen veroorzaken. de wrijving tussen de weefselmoleculen genereert warmte en een thermische wond in het brandpunt van de ultrasound bundel zonder de omliggende weefsels te beschadigen.

 

plaatselijk afslanken

Hifu kan toegepast worden op het hele lichaam. Tijdens de behandeling worden vetcellen stuk gemaakt waardoor ze leeglopen. Via de lymfe ruimt het lichaam deze afgestorven vetcellen zelf op. En  komt het vet niet meer terug.

Door de afbraak van de vetcellen verdwijnt cellulose en verbetert de huidelasticiteit. waardoor het lichaam plaatselijk afslankt en de huid weer mooi verstrakt. Vergelijkbaar met een elastiekje dat zijn oorspronkelijke vorm weer terugvindt.

De liposonix is zo ontworpen dat het voor iedere lichaamsvorm geschikt is.

Het resultaat is verbluffend, na een behandeling zie je duidelijk resultaat. Minder vetweefsel en cellulose en een strakkere egale huid.

Meer weten?

Vindt hier meer informatie over de behandelingen van All About Beauty

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelift, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken. Schoonheidsinstituut, schoonheidssalon, beautysalon, schoonheidsspecialist, beautyspecialist, huidspecialist

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.