Behandeling om pigmentvlekjes te verminderen
Geen categorie

Pigmentvlekjes gezicht verminderen

Het pigment in onze huid speelt een belangrijke rol in onze gezondheid: het beschermt ons tegen UV-licht.

Behandeling om pigmentvlekjes te verminderen

Een van de manieren waarop onze huid zonschade laat zien, is ongelijkmatige pigmentatie, zoals bruine pigmentvlekken. Chemische peelings en laserbehandelingen kunnen pigmentvlekken verminderen, maar ze kunnen ook pigmentvlekken veroorzaken. Daarom vinden we het bij All About Beauty belangrijk om eerst naar gezonde en veilige manieren te kijken om pigmentvlekken te voorkomen en te verminderen.

Pigmentstoornissen kunnen verschillende oorzaken hebben:

Veroudering:
Bij huidveroudering ontstaan ​​gebieden met veel pigment maar ook gebieden met pigmentverlies. Dit komt omdat UV stralen in sommige gebieden leiden tot overmatige melanineproductie en accumulatie, maar in andere gebieden zijn de delen van de huid die melanine produceren mogelijk verloren gegaan of beschadigd.

Melasma:
Genetica, zichtbaar licht, UV, hormonale veranderingen en laserbehandeling hebben allemaal invloed op de huid met de neiging melasma te ontwikkelen. De hormonale invloed, via zwangerschap of door anticonceptiepillen, kan zwakker zijn dan eerder werd aangenomen. Melasma wordt vaak overgeërfd en zelfs zichtbaar licht lijkt melasma te beïnvloeden.

Post-inflammatoire pigmentatie:
Mensen met acne zijn waarschijnlijk het meest bekend met dit probleem. Houd er echter rekening mee dat sommige ‘huismiddeltjes’ die door melasma-patiënten worden geprobeerd, ook hyperpigmentatie kunnen veroorzaken, omdat verwarming, laserbehandeling en peeling allemaal leiden tot stress en ontstekingen.

Vitiligo:
Dit is een aandoening die pigmentverlies in delen van de huid veroorzaakt. Het treedt op wanneer de delen van uw huid die melanine produceren, afsterven of niet meer kunnen functioneren. De oorzaak van vitiligo is onbekend, maar auto-immuunmechanismen, oxidatieve stress en virussen kunnen erbij betrokken zijn.

Donkere kringen onder de ogen:
Er zijn veel oorzaken van donkere pigmentatie onder de ogen, variërend van chronische ziekten tot een droge huid, van hormonale onbalans tot voedingstekorten.

Bij All About Beauty streven we naar een gezonde stralende huid en is het gebruik van veilige en effectieve actieve ingrediënten topprioriteit. We hebben met de Brightening Cream een fantastische creme samengesteld die het pigment in de huid verlicht zonder de bijwerkingen van sterk blekende ingrediënten als retinol, hydrochinon of corticosteroïden.

De Brightening Cream van Zilverberg Cosmetics bevat;
Antioxidanten – Vitamine C, Alfa Liponzuur, Antioxidant Booster
Ontstekingsremmers – Melatonine, Bisabolol, Luteolin
Remmers van melanineproductie – Kojic Acid Dipalmitate, Arbutin, Glucosamine

Het hoge gehalte aan actieve ingrediënten in onze Brightening Cream zal na verloop van tijd de huid lichter maken. Maar verwacht niet snel grote veranderingen; gezonde veranderingen hebben tijd nodig.

Meer weten over behandelingen en producten om pigmentvlekjes op een natuurlijke manier te verminderen? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Gratis Consult

Om een goede keuze te kunnen maken bestaat uw eerste afspraak bij All About Beauty uit een gratis consult. Tijdens het gratis consult worden al uw wensen en de mogelijkheden voor uw huid besproken. U kunt tijdens het gratis consult een helder en vrijblijvend advies verwachten over de meest effectieve behandelingen en producten voor uw huid.

Vul hieronder uw gegevens in, dan bellen wij u zo snel mogelijk op om een afspraak in te plannen.

Klein Engeland 2, 2300 Turnhout, België
info@allaboutbeauty.be – tel. 0032 (0)14 55 22 90

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLNederlands